Showmaadlus WWE jõuab esimest korda Eesti televaatajani otseülekandes

uudised.ee

WWE ja Baltikumi juhtiv meediaettevõte TV3 Grupp teatavad mitmeaastasest koostööst, mis toob WWE populaarsed saatesarjad esmakordselt otseülekandes Eesti televaatajani. WWE ülekandeid näitavad telekanal TV3 Sport Open ja uue generatsiooni teleteenus Go3.

Alates 23. veebruarist näitab TV3 Sport Open eksklusiivselt teisipäeviti Raw, laupäeviti SmackDown ja neljapäeviti WWE NXT nimelist üritustesarja. Need iganädalased showd jõuavad kirglike fännideni aasta läbi ja pakuvad põnevust, draamat ja tipptasemel sportlikku meelelahutust.

“Oleme elevil iganädalaste otseülekannete käivitamisest Baltikumis koos TV3 Grupiga,” ütles WWE esindaja Andy Warkman. “See koostöö aitab meie unikaalsel põnevust täis ja peresõbralikul meelelahutusel jõuda kohalike WWE fännideni.”

“Meil on hea meel sõlmida see ulatuslik koostöölepe maailma ühe kõige väärtuslikuma, vaadatuma ja populaarsema spordibrändiga,” ütles TV3 Grupi Baltikumi spordijuht Raimonds Zeps. “WWE vaatemängulised showd pakuvad kombinatsiooni spordist ja meelelahutusest, mida soovime pakkuda oma laiale vaatajaskonnale tõsistest spordifännidest perede ja lasteni.”

Raw, SmackDown ja NXT ülekandeid saavad WWE fännid igal ajal järele vaadata voogedastusteenusest Go3 või nautides hilisemaid tipphetkede videokokkuvõtteid TV3 Sport kanalitelt.

Koostöö WWE-ga tähendab, et TV3 Sport kanalid ja Go3 pakuvad jätkuvalt kõige rikkalikumat valikut parimaid spordisündmusi nagu WRC, tennise ATP Tour, korvpalli Euroliiga ja EuroCup mängud, NBA, UFC, UEFA Meistrite ja Euroopa liiga, Inglise kõrgliiga, KHL jäähoki, Moto GP, MXGP ja palju muud.

 

Kommentaarid puuduvad