Eestis näeb skandaalset dokumentaalfilmi eeskoste all olevast Britney Spearsist

uudised.ee

Järgmise põlvkonna teleteenus Go3 pakub alates juuni keskpaigast vaatajatele eksklusiivset võimalust vaadata maailmakuulsat dokumentaalfilmi „Võitlus Britney nimel“ (2021).  Dokumentaalfilmis püüab Briti ajakirjanik Mobeen Azhar paljastada tõde, miks on Britney Spears juba 13 aastat oma isa eestkoste all. 23. juunil peaks Britney esimest korda pärast 2008. aastat ka isikliku avaldusega kohtu poole pöörduma.

1998. aastal ilmus Britney Spears 16-aastaselt maailmaareenile. Täht oli sündinud. Neli aastat hiljem peeti Britneyt maailmas üheks kõige mõjukamaks kuulsuseks. Kuulsus, raha ja mõjuvõim ei suutnud talle aga õnnelikku elu tagada. Viimased 13 aastat on Britney Spears elanud oma isa eestkoste all. Briti dokumentaalajakirjanik Mobeen Azhar üritab oma filmis „Võitlus Britney nimel“ paljastada tõde Britney eestkoste kohta. Eestkoste keerulise segaduse lahti harutamiseks läheb ajakirjanik Los Angelesest Britney Spearsi kodulinna Louisianas. Filmis esitletakse seni nägemata intervjuusid Britney meigikunstniku, tema endise koreograafi, kuulsuse Paris Hiltoni ja advokaadi Lisa MacCarleyga.

Go3 turundusjuht Ivars Lubāns: „Me näeme, et dokumentaalfilmid on viimasel ajal justkui renessanssi läbi teinud. Seega soovime pakkuda parimat, mida sellest žanrist on leida. Viimastel kuudel oleme lisanud Go3 tootevalikusse mitmesuguseid kvaliteetseid dokumentaalfilme ja näeme, et kliendid naudivad seda väga. Dokumentaalfilm „Võitlus Britney nimel“ on meie filmivalikusse suurepärane täiendus ja näitab showmaailma varjukülge ning laiemale avalikkusele seni teadmata asjaolusid.“

Britney vara hinnanguline väärtus on umbes 59 miljonit USA dollarit. Täiesti ainulaadselt on üks maailma kõige edukamaid poppstaare oma isa James Spearsi seadusliku eestkoste all. Tema on see, kes teeb laulja finantside ja karjääriga seotud otsuseid. Eestkoste võidakse määrata inimesele, kes ei ole võimeline ise otsuseid tegema või kelle puhul on leitud, et ta on vaimselt võimetu. Britney fännid on alustanud liikumist #FreeBritney ja on veendunud, et ta ei ole kannatustest hoolimata vaimselt võimetu. Nad leiavad, et staar on vang oma enda kodus.

BAFTA auhinnavõitja ajakirjanik Mobeen Azhar alustas oma uurimist 2020. aasta sügisel, püüdes mõista kõiki sündmuste üksikasju, mis superstaari sellisesse olukorda viisid. 

Ajakirjanik kohtub lavapartnerite ja sõpradega Britney „kuldajast“ ja külastab Britney kodulinna Kentwoodi. Ta vestleb ka paparatsodega, kes Britneyt iga päev taga ajasid. Mobeen kohtub Britney advokaadiga ja jälgib kohtusaalis toimuvaid kohtulahinguid. Laulja enda arvamus olukorrast jääb kahjuks aga teadmata, kuna on võimalik, et keegi pole talle selle dokfilmi tegemisest rääkinudki…

Britney Spears – popmuusika printsess. Laulukirjutaja, produtsent, tantsija ja näitleja. Tema plaate on maailmas müüdud üle 152 miljoni. Intervjuus muusikaajakirjale „Rolling Stone“ ütles Britney, et alustas laulmist 2-aastaselt ja tema esimene avalik esinemine toimus lasteaia lõpupeol, kus ta laulis lugu „What Child Is This“. Kuueaastaselt võitis Britney talendisaate. Kaheksa-aastane lauluime osales Disney telesaate „The All-New Mickey Mouse Club“ castingus, kuid casting-direktor Matt Casella ütles talle noore vanuse tõttu „ei“. Üheteistkümneaastaselt osales Britney telesaates koos Ryan Goslingi, Christina Aguilera ja Justin Timberlake’iga. Enne hingetuksvõtvat soolokarjääri kuulus Britney lühiajaliselt tüdrukutebändi Innocence, mis pidi olema ameeriklaste vastus Suurbritannia supergrupile Spice Girls. Varsti pärast seda kirjutas superprodutsent Max Martin bändile TLC laulu, millest tüdrukud keeldusid. Selle laulu nimi oli… „Baby One More Time“ ja Martin usaldas selle Britney kätesse. Popprintsess oli sündinud.

Dokumentaalfilmi leiad GO3-st!

Kommentaarid puuduvad