Teleteenus Go3 ja Citadele pank teatavad koostööst

uudised.ee

Järgmise generatsiooni teleteenus Go3 ja kõigis kolmes Balti riigis tegutsev Citadele pank teatavad koostööst. Selle tulemusena liitub Go3 Citadele panga lojaalsusprogrammiga X REWARDS ning selle kasutajad Eestis, Lätis ja Leedus saavad boonuspunkte lunastada Go3 teenuste kasutamiseks.

“Tervitame uut koostööpartnerit meie lojaalsusprogrammis X REWARDS, mis on üks kõige hinnatumaid ja eesrindlikumaid lojaalsusprogramme Baltikumi pangandussektoris. Iga X kaardiga tehtud ostu eest teenib klient punkte, mida saab vahetada auhindade ja soodustuste vastu Eestis, Lätis ja Leedus,” kommenteeris Citadele jaekaubanduse tegevjuht Rūta Ežerskienė.

Jan Wykrytowicz, TV3 Grupi tasulise televisiooni tegevjuht lisas: “Strateegilised koostööpartnerid kõigis kolmes Balti riigis on Go3 edu oluline osa. Seetõttu on meil hea meel teha koostööd ühe Baltikumi suurima ja digitaalselt arenenuma pangaga. X REWARDS programmil on märkimisväärne lojaalne kliendibaas ja nüüd on neil võimalus kasutada boonuspunkte ligipääsuks eksklusiivsele Go3 originaalsisule, kassahittidele, maailmakuulsatele sarjadele, telekanalitele ja parimale spordile.”

Citadele kliendid saavad boonuspunktid vahetada Go3 vautšeri vastu, millega saab aktiveerida tasuta Go3 tellimuse ning Go3 Filmid, Go3 Sport või Go3 Kõik hinnas paketi. X REWARDS kliendid, kellel juba on Go3 tellimus, saavad vautšerit kasutada olemasoleva paketi pikendamiseks või kõrgema paketi valimiseks.

Go3 pakub üle 3000 tunni filme, sealhulgas Hollywoodi kassahitte suurimatelt stuudiotelt nagu Disney, NBC, Warner ja teised. Vaatajaid rõõmustab ka rohkem kui 15 tuhat tundi armastatud kodumaiseid ja välismaiseid seriaale, sealhulgas Go3 originaaltoodang. Uut sisu lisandub igal nädalal. Lisaks on Go3-s ka tuhandeid tunde lastesisu, mis on dubleeritud kohalikku keelde.

Go3 kannab üle ka parimaid rahvusvahelisi spordiliigasid nagu Inglise kõrgliiga, NBA, WRC, korvpalli Euroliiga, DfB, UFC, MXGP, MotoGP, KHL, WWE, ATP tennis ja palju muud. Lisaks näidatakse erisündmuste ülekandeid poksimaailmast ja mujalt, seda kõike kanalitel Eurosport 1 ja 2, Fight Sports, Prime Fight HD, Setanta, TV3 Sport 1, 2 ja 3 ning Go3 lisaülekannetes.

Go3-st

Go3 on järgmise generatsiooni teleteenus, mis ühendab telekanalid ja kuni seitsmepäevase järelvaatamise võimaluse, laia valiku filme ja sarju ning turu parima valiku spordisisu. Go3 kasutajad saavad nautida telekanaleid, parimaid kohalikke saateid, populaarseid välismaa filme ja sarju, kohalikku keelde dubleeritud lastesisu ning maailma parimaid spordiliigasid.

Citadelest

Citadele missioon on pangandussektori kaasajastamine ning eraisikutele ja ettevõtetele rohkemate võimaluste pakkumine kogu Baltikumis. Citadele on Lätis varade suuruselt teine pank. Citadele gruppi juhitakse Lätist, selle tütarettevõtted ja esindused tegutsevad Eestis, Lätis ja Leedus. 2020. aastal tunnustas üks Kesk- ja Ida-Euroopa juhtivaid klienditeeninduse hindamise ja arendamise ettevõtteid Dive Grupp Citadelet kui Läti parima ja Leedu paremuselt teise klienditeenindusega panka.

Kommentaarid puuduvad