Eesti spordisõbrad saavad kõiki Tokyo olümpiamängude kordumatuid hetki nautida Go3-s discovery+ vahendusel

uudised.ee

Esmakordselt ajaloos saavad Eesti spordihuvilised nautida olümpiamänge täies mahus. Discovery+ ja Eurosport toovad kogu Tokyo 2020 suveolümpiamängude kava eksklusiivselt Go3-e klientideni. 

Go3 ja discovery+ tellijad Eestis, Lätis ja Leedus saavad nautida kõiki Tokyo 2020 kordumatuid hetki, mida vahendavad Eurosport 1 ja Eurosport 2 kanalitele lisaks kuni 52 spetsiaalset voogülekannet Go3 platvormil. Igaüks saab valida, milliseid sportlasi või võistlusalasid jälgida.                              

Justinas Docka, Go3 programmijuht, lisab: “Olen uhke meie laienenud partnerluse üle Discovery ja Eurosport brändidega. Nende abil avaneb meie tellijatele võimalus näha laiendatud katvust olümpiamängudest. Kasutajad saavad kaasa elada kõigi kohalike ja rahvusvaheliste spordistaaride võistlustele ning suurenenud valikuvõimalus aitab populariseerida spordialasid, mis varasemalt varju jäid.”

Tokyo olümpiamängudel võisteldakse 33 alal ning jagatakse välja tervelt 339 medalikomplekti, mis teeb selleaastase spordipeo ajaloo mahukaimaks. Rahvusvaheline Olümpiakomitee lisas Tokyo mängude kavva 4 uut spordiala – karate, surfamine, rulasõit ja sportronimine. Spordipeo programmi naasevad pesapall ja pehmepall.

Järgmise põlvkonna teleteenus Go3 on saadaval nutitelefonides ja tahvelarvutites, veebiaadressil Go3.tv, Samsungi ja LG nutitelerites, ja Android TV operatsioonisüsteemi toetavates seadmetes. Sisu on võimalik vaadata ka kasutades Chromecast funktsiooni.

Kommentaarid puuduvad