Homme
24. okt
2...9
-3...7
Ülehomme
25. okt
7...11
-1...8

Meelelahutus

Endine UFC meister naaseb kahe ja poole aasta järel areenile

Foto: Kuvatõmmis Youtubest
18:04 23. juuli 2021
Autor: uudised.ee

Endine UFC kääbuskaalu meister Tyler Jeffrey Dillashaw naaseb sel nädalavahetusel populaarsesse võitlussarja. Ameeriklane kandis kaheaastast võistluskeeldu keelatud aine erütropoetiin tarvitamise eest.

35-aastane ja 168 cm pikkune T.J. Dillashaw hoidis oma kaaluklassi tiitlivööd aastatel 2014-2016 ning taas aastal 2017, kuni sattus pahuksisse keelatud ainetega. Viimati käis oktagonis oli 2019. aasta jaanuaris, kui nokauteeris ameeriklase Henry Cayssao juba 32. sekundil.

Teda ootab kõvast klassist vastane – maailma teist asetust hoidev kaasmalane Cory Sandhagen. 29-aastane ja 180 cm pikk C. Sandhagenit pole UFC puuris kordagi nokauteeritud. Ta on võidutsenud 14 korral, saanud kirja 6 nokauti ning vaid kahel korral tunnistanud vastase paremust. Viimati kaotas ta 2020. aasta juunis maailma esinumber Aljamin Sterlingule.

Mitmete MMA spetsialistide sõnul on võistluse favouriit C. Sandhagen – varasema meistri Dillashawi vastu räägib eelkõige pikk eemalolek. Ülekannet Ameerika tippude lahingust saab vaadata pühapäeval, 25. juulil TV3 Spordi ja Go3 vahendusel. Võitlusõhtu algab kell 2:00.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!