Alistamatu Ciryl Gane võitleb UFC raskekaalu vahetiitli nimel

uudised.ee

Derrick Lewis vs Cyril Gane. Need eliitraskekaallased (kuni 120,2 kg) võitlevad sel nädalavahetusel USAs, Houstonis UFC vahetiitli nimel.

Muljetavaldavat lahingut kannavad 8. augustil üle telekanal TV3 Sport ja voogedastusteenus Go3. Ülekanne algab kell 5.00 eelmatšidega.

UFC raskekaalu edetabelis teist kohta hoidev Lewis soovis tiitlimatši valitseva meistriga Kamerunist, Francis Ngannouga. Kuna polnud kindel, kas viimane on nõus matšiga juulis, augustis või kasvõi septembris, loodi vahetiitli võimalus.

36-aastane ja 191 cm pikk Derrick Lewis saatis oma viimases matšis eelmise aasta veebruaris põrandale kaasmaalase Curtis Blaydesi. See oli Lewise neljas järjestikune võit. Tal on MMA võistlustelt 25 võitu (20 nokaudiga) ja 7 kaotust.

2018. aastal ei suutnud Lewis tiitlimatšis alistada ameeriklast Daniel Cormieri, kuid Lewis on olnud teiste MMA organisatsioonide nagu Bellator ja Legacy FC meister.

31-aastane ja 196cm pikk Cyril Gane pole kaotanud ühtegi MMA matši. Ta on alistanud kõik üheksa vastast, neist kolm nokaudiga. Viimases matšis selle aasta juunis alistas prantslane venelase Alexander Volkovi. Varasemalt on Gane võistelnud kikkpoksis ning võitis ka seal kõik 13 matši. UFC raskekaalu edetabelis on ta kolmandal kohal.

Kommentaarid puuduvad