Go3 hakkab näitama Leedu korvpalliliigat

uudised.ee

Alates 2021-2022 hooajast saavad korvpallifännid vaadata kõiki Leedu korvpalliliiga ehk Betsafe-LKL mänge otseülekandes. Go3 ja LKL koostöö võimaldab Baltikumi vaatajatel näha kõiki tavahooaja ning play-off-mänge järgmise generatsiooni teleteenuses Go3.

Vaatajateni jõuab igal hooajal rohkem kui 200 mängu ja nii 2024/25 hooaja lõpuni.

LKLi president Remigijus Milašius sõnas: „Me areneme pidevalt edasi, meid ei jälgi ainult Leedu. Läti ja Eesti on varemgi meie tegemiste vastu huvi tundnud. Leedu korvpalliliigas on mänginud kõikide Balti riikide sportlasi ja arvatavasti on see nii ka sellel hooajal. Oleme Go3-ga koostöö üle väga õnnelikud.”

TV3 Grupi tasulise TV tegevjuht Jan Wykrytowicz: lisas: “Mitmeaastane koostööleping LKL-ga on järjekordne verstapost meie spordistrateegias. Go3 on nüüd korvpalli keskus, kus fännid saavad vaadata kõiki tähtsamaid mänge suurimatest korvpalliliigadest ja seda reklaamivabalt. Eesti, Läti ja Leedu vaatajad saavad ise otsustada, millal, kus ja milliseid korvpallimänge nad Go3 abil vaadata tahavad.”

Go3 abil saavad spordihuvilised vaadata oma lemmikvõistkondade mänge endale sobival ajal ja sobivast seadmest. Korvpallisõpradeni jõuavad LKLi, NBA, Euroliiga ja teiste liigade parimad vastasseisud.

Järgmise generatsiooni teleteenus Go3 on saadaval nutitelefonides ja tahvelarvutites (iOS/Android), veebibrauseris aadressil go3.tv, uuemates Samsungi ja LG nutitelerites (alates 2016 a) ning teistes Android TV operatsioonisüsteemiga seadmetes. Go3 sisu saab telerist nautida ka Chromecasti seadme abil.

Kommentaarid puuduvad