Go3 ja Kaunase Žalgiris sõlmisid koostöölepingu

uudised.ee

TV3 Grupi järgmise generatsiooni teleteenus Go3 sõlmis sponsorlus- ja meedialepingu Kaunase Žalgirisega. Koostöös toodetakse eksklusiivset videosisu, sealhulgas mängueelne ja -järgne kajastus, videoanalüüs ning tõsielu- ja dokumentaalkaadrid.

Sel nädalal toimunud pressikonverentsil allkirjastasid Kaunase Žalgirise klubi direktor Paulius Motiejunas ja TV3 Grupi tegevjuht Christian Anting strateegilise mitmeaastase koostööleppe, mis hõlmab sponsorlust ja ühist sisuloomet.

Go3 hakkab tootma iganädalast eksklusiivset sisu, sealhulgas mängueelsed ja -järgsed saated, kaadritagust kajastav videoformaat ning tõsielu- ja dokumentaalsisu, mille sihtgrupp pole ainult korvpallifännid vaid ka tavavaatajad. Üks koostöö eesmärke on suurendada Kaunase Žalgirise fännibaasi Lätis ja Eestis, kus Go3-l on suur kliendibaas.

TV3 Grupi tegevjuht Christian Anting: “Meil on au sõlmida kokkulepe, mis toob kokku Leedu suurima spordi- ja meelelahutusbrändi. Jõud ühendades teevad Žalgiris ja TV3 Grupp meie Go3 platvormist tõelise “korvpalli kodu”, kus fännid saavad nautida Euroopa ühe legendaarseima klubi, Kaunase Žalgirise võlu.”

Kaunase Žalgirise klubi direktor Paulius Motiejunas lisas: “Meil on hea meel tervitada TV3 Gruppi ja Go3 oma uue koostööpartnerina. Selle kinnitamiseks leiab Go3 logo erilise koha Žalgirise särgil. Oleme leidnud partneri, kes ühendab suure meedia- ja telekogemuse innovatsiooni ja loovusega. Go3 on järgmise generatsiooni teleteenus, mis laseb algaval hooajal meie fännidel meeskonna elust rohkem osa saada. Koostöö võimaldab Žalgirist näidata mitte ainult läbi otseülekannete, vaid mitme erineva nurga alt, eriti nooremale publikule.”

Go3 on korvpalli kodu NBA, Euroliiga, LKL, FIBA võistluste ja ACB liiga otseülekannetega. Lisaks näeb parimaid rahvusvahelisi spordiliigasid nagu Inglise kõrgliiga, DFB-Pokal, UFC, MXGP, MotoGP, KHL, WWE, ATP tennis ja teised. Go3-s saab nautida rohkem kui 3000 tundi filme, sealhulgas Hollywoodi hitte suurimatelt stuudiotelt nagu Disney, NBC ja Warner ning rohkem kui 15 tuhat tundi armastatud kohalikke ja välismaiseid sarju ning Go3 originaalsisu. Baltikumi vaatajad hindavad ka võimalust näha reaalaja telekanaleid ning järelvaatamisteenust, mis võimaldab kanalite sisu nautida reklaamipausideta.

Kommentaarid puuduvad