TV3 Grupp ja Hispaania korvpalliklubide assotsiatsioon teatavad eksklusiivsest koostööst Baltikumis

uudised.ee

TV3 Grupp ja Hispaania korvpalliklubide assotsiatsioon (acb), eelkõige tuntud kui Liga Endesa, teatavad eksklusiivsest mitmeaastasest koostööleppest Baltikumis. Supercopa ja acb hooaja otseülekandeid saab nüüd lisaks voogedastusplatvormile Go3 nautida ka telekanalilt TV3 Sport Open ning lisaks Eestile ka Lätis ja Leedus.

Eestikeelsetele kommentaaridele lisandub ka mängueelne ja -järgne programm, mis võimaldab fännidele 360 kraadist elamust. Korvpallifännid saavad eksklusiivse võimaluse jälgida Liga Endesat, sealhulgas kohalikke mängijaid nagu Baskonias mängiv Sander Raieste ja Burgoses mängiv Kristian Kullamäe. Lisaks saame näha mitmeid Läti ja Leedu sportlasi.

TV3 Grupi spordijuht Raimonds Zeps: “Meil on suur rõõm sõlmida Liga Endesaga mitmeaastane eksklusiivne koostööleping. See Hispaania juhtiv professionaalne meeste korvpalliliiga on kahtlemata Euroopa tugevaim rahvusliiga. Võimalus jälgida parimaid Baltikumi mängijaid on imeline ning usun, et korvpallifännid hindavad võimalust näha tipptasemel korvpalli nüüd ka nädalavahetustel.”

Joan Manuel Carreras, acb rahvusvahelise arengu direktor lisas: „Eelmisel hooajal oli meil esimene kogemus TV3 Grupiga Eestis ning see oli väga positiivne. Seetõttu jätkame nüüd pikaajalisema koostööga Eestis, Lätis ja Leedus. Balti riikidel on pikk korvpalli ajalugu ning oluline esindatus acb-s. Teame, et meie mängude vastu on Baltikumis suur huvi ning loodame TV3 Sport Openi ja Go3 vahendusel jõuda kõikide fännideni.“

Koostöö Liga Endesaga kindlustab, et Go3 (läbi TV3 Sport Openi) pakub jätkuvalt parimat korvpalli näidates NBA, Euroliiga, EuroCup, Betsafe-LKLi ja FIBA rahvuskoondiste mängude ülekandeid. Lisaks näeb tippliigasid nagu UFC, Inglise kõrgliiga, ATP Tennis, WWE, KHL hoki, WRC, Moto GP, MXGP ja teisi.

Kommentaarid puuduvad