Villu Põldma horoskoop: mida toob aprill Amburile

Novembri  lõpul sündinud Ambur. 23. nov. – 2. detsember.
Neptuun on sul ka aprillis halvas seisus ja näitab, et sul on ikka veel raskusi lõbustuste, puhkuse, ravimise ja maavalduste ning vara valdamisega. Kui alustad midagi selles plaanis, siis looda alati juba ette, et asjad ei lähe libedalt - siis on ebaõnnestumisi kergem taluda. Lisaks sellele annab see seis sulle ka  kehvema meeleolu kui tavaliselt.
Mars mõjutab sind aprillis nõrgalt. Märtsikuu hea seis on kadunud. Vaikne aeg.
Saturn on endiselt sinu Päikese peal ja alustab sinu isiklikku uut majandustsüklit, mis kestab 28 aastat. Sul on nagunii endine amet kadunud ja pead kas uuesti alustama või oled nii vägev, et  saad kohe uue ja kõrgema ameti, või vähemalt samaväärse töökoha, aga äkki asutad omas isikliku ettevõtte. Kõige sobivam aeg alustada uues ametis või asutada oma ettevõte, ainult saamatud alustavad just nüüd oma õudust tekitavat tööta oleku aega. Kahjuks asjad ei lähe ikka veel  eriti kiiresti, sest Saturn liigub aprillis tagurpidi ja takistab sündmuste arengut.

Detsembri algul sündinud Ambur. 3. – 12 detsember.
Pluuto avaldab sulle ikke veel nõrka aga head mõju ja annab sulle normaalsed ametialased ja rahalised lepingud. Samuti on sul abielusuhted korras ja vallalistel on õige aeg abielluda. Maksetega pole raskusi.
Uraan annab sulle jätkuvalt väga head aspekti. Sinu ambitsioone, sinu otsustusi toetavad su sõbrad ja organisatsioonid, sul õnnestuvad juriidilised asjaajamised ja sa oled oma seisukohtadega maailma ja riigi kohta rahul ning uhke. Ilmselt ongi sul seekord õigus nii tulebki asju ajada. Uraan on kiiremini liikuma hakanud ja Uraani tähtsad asjad arenevad ilmselt aprillis ka veidi rutem.
Jupiter avaldab sulle väga head mõju terve aprillikuu. Soodne aeg oma tähtsaid asju lahendada ja reisida. Sa võid ametis kõrgemale tõusta. Aga kahjuks liigub Jupiter tagurpidi ja sa pead paljusid asju hiljem uuesti läbi vaatama. Võimalik veel igasugused head muutused.
Marss mõjutab sind aprillis nõrgalt. Märtsikuu hea seis on kadunud. Vaikne aeg.

Detsembri  keskpaigas sündinud Ambur. 13. – 29. detsember.
Jupiter, Saturn, Uraan, Neptuun ja Pluuto sulle aprillis  mõju ei avalda.  Sinu põhilise elu valdkonnad, mis on seotud avaliku elu ja ühiskonnaga paistavad kõik paigal seisvat, sealhulgas ka sinu majanduslik elu.
Sulle avaldavad mõju ainult Päike, Kuu, Merkuur , Veenus ja Marss.  Sa tegeled ilmselt oma täiesti isiklike probleemidega ja suhtled rohkem lähedaste inimestega ning abikaasaga. Ka suhtled sa oma isikliku seltskonnaga.  
Marss avaldab sulle nõrka mõju alles aprilli lõpus, aga  Veenus 1. -11. aprillini. Planeeri nendele päevadele oma  mõningad väikesed seiklused, õppimised,  suhtlemised ja koostöö.   

[embed]http://www.tv3play.ee/play/592023[/embed]

Kommentaarid puuduvad