Villu Põldma horoskoop: mida toob aprill Kaaludele

Septembri lõpul sündinud Kaalud. 24.septembrist – 3. oktoobrini.
Neptuuni hea mõju on sulle praegu ikka veel minimaalne, aga säilitab sulle ka edaspidi suhteliselt normaalse emotsionaalse seisu. Ei ole oodata raskeid haigusi. Annab võimaluse puhata ja ennast arendada. Selline seis säilib pikemalt, sest Neptuun liigub aeglaselt.
Marss mõjutab sind aprillis nõrgalt. Märtsikuu vastasseis on kadunud. Vaikne aeg.
Saturn on  sulle ka aprillis soodsas seisus ja kindlustab sinu ametiseisu ja suurendab sissetulekuid.  Muidugi vastavalt sinu isiklikule rikkuse tasemele. Kahjuks liigub Saturn aprillis tagurpidi ja ei lase sul siiski kõiki ameti ja rahaasju kõige edukalt lahendada.

Oktoobri  algul sündinud Kaalud.  4.–13. oktoober.
Pluuto avaldab sulle ka märtsis halba mõju, sul on raskusi oma ameti- ja rahaliste lepingutega ning rahaliste suhetega, raskusi abielus, erimeelsused raha paigutamise osas. Sul on ka maksetega raskusi. Valmistu pikemalt neid raskusi taluma, sest Pluuto liigub aeglaselt.
Uraan on sinu jaoks ikka veel vastasseisus. Uraan on sinu sõbrad sinust eemaldanud või tülli ajanud ja sul puudub ka side organisatsioonidega ja nüüd pead uusi sõpru otsima või pikkamööda oma vanu sidemeid taastama hakkama. Peale selle on sul raskusi juriidiliste asjaajamistega ja tegemist võib olla ka politseiga või liiklusõnnetustega, sest tehnilised vahendid kipuvad purunema. Ole ettevaatlik ja jätka suhteid uute sõpradega, sest ka neid on sul praegu raske leida. Õnneks on Uraan kiiremini märtsis liikuma hakanud ja teatud aja pärast võivad sinu asjad kiiremini muutuda.
Jupiteri mõju on sul ka märtsis  hea ja laseb sul palju asju korda ajada ning võib positiivses suunas ka sinu seisundit mõjutada, soodne aeg ka reisida. Kahjuks liigub Jupiter tagurpidi ja sa pead hiljem paljud praegu head asjad ümber vaatama.
Marss mõjutab sind aprillis nõrgalt. Märtsikuu vastasseis on kadunud. Vaikne aeg.

Oktoobri  keskpaigas sündinud Kaalud.  14.-23. oktoober.
Jupiter, Saturn, Uraan, Neptuun ja Pluuto sulle aprillis mõju ei avalda.  Sinu põhilise elu valdkonnad, mis on seotud avaliku elu ja ühiskonnaga paistavad kõik paigal seisvat, sealhulgas ka sinu majanduslik elu.
Sulle avaldavad mõju ainult Päike, Kuu, Merkuur , Veenus ja Marss.  Sa tegeled ilmselt oma täiesti isiklike probleemidega ja suhtled rohkem lähedaste inimestega ning abikaasaga. 
Marss avaldab sulle nõrka mõju alles aprilli lõpus, aga  Veenus 1. -11. aprillini. Planeeri nendele päevadele oma  mõningad väikesed seiklused, õppimised,  suhtlemised ja koostöö.   

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/592030[/embed]

Kommentaarid puuduvad