Villu Põldma horoskoop: mida toob aprill Kaljukitsele

Detsembri lõpul sündinud Kaljukits. 22.-31. detsember.
Neptuun  on sulle ikka veel suhteliselt heas seisus, mis näitab häid võimalusi lõbustusteks, puhkuseks, ravimiseks ja edukust maa ning vara valdamisel. Sul ei esine raskeid haigusi. Sobiv aeg ka kinnisvara tehinguteks. Sobiv aeg kultuuriüritusi külastada. Neptuun liigub aeglaselt ja selline olukord jääb pikemalt kestma.
Marsil  on  sulle väga hea  mõju 1.-14. aprillini.  Pärast seda sinu suhted ja koostöö vähenevad. Mõnele toob see seis ka suurt armastust, kiirusta 14. aprill on viimane tärmin.
Saturn jätkab ka aprillis sinu viimast väikest edukat majanduslikku tõusu, väikest tõusu karjääriredelil ja ka äri edenemist, enne tuleviku suuri muudatusi ja läbi karjääri languse.  Kahjuks liigub Saturn aprillis tagurpidi ja nihutab sinu ameti ja rahaasjade kordaminekut hilisemale ajale. Valmistu lähitulevikus oma suureks ameti muutuseks. 
 

Jaanuari  alul sündinud Kaljukitsele. 1. – 10. jaanuar.
Pluuto erakordne osa jätkub. Pluuto toob täiesti uued majanduslikud lepingud  ja annab kõige paremad võimalused abiellumiseks, samas võivad saavutada juba abiellunud inimesed uue abielu taseme. Ka lahkuminekud võivad sellega seotud olla. Kõik algab uuesti –selline segane seisund jätkub pikemalt.
Uraan seisab sinu jaoks ka ikka veel  halvasti. Sul on jätkuvalt palju raskusi ja arusaamatusi oma sõprade ja organisatsioonidega  ning juriidilistes asjades või isegi politseiga. Ka tehnilised vahendid ei taha sinu tahtele alluda. Uraan on õnneks kiiremini liikuma hakanud ja lähimas tulevikus lõpetab sinu sellise olukorra.
Jupiteril on sulle nõrgalt hea mõju, mis näitab, et sa otsustad sel keerulisel ajal oma vähetähtsad asjad ja oled valmis oma ühiskondliku- või ametiseisundi väikeseks muutuseks paremuse poole. Jupiter hakkab aprillis edaspidi liikuma ja ajab su asjad lõplikult korda.
Marsil  on  sulle väga hea  mõju 15.-28. aprillini.  Pärast seda sinu suhted ja koostöö vähenevad. Mõnele toob see seis ka suurt armastust, kiirusta 28. aprill on viimane tärmin.

Jaanuari keskel sündinud Kaljukits. 11. – 20. jaanuar.
Jupiter, Saturn, Uraan, Neptuun ja Pluuto sulle aprillis mõju ei avalda.  Sinu põhilise elu valdkonnad, mis on seotud avaliku elu ja ühiskonnaga paistavad kõik paigal seisvat, sealhulgas ka sinu majanduslik elu.
Sulle avaldavad mõju ainult Päike, Kuu, Merkuur , Veenus ja Marss.  Sa tegeled ilmselt oma täiesti isiklike probleemidega ja suhtled rohkem lähedaste inimestega ning abikaasaga. Ka suhtled sa oma isikliku seltskonnaga.  
Marss avaldab sulle väga head mõju alles aprilli viimastel päevadel. 28. aprillist algab sinu seikluste ja uute ettevõtmiste aeg.
Veenus avaldab ka sulle väga head mõju 1.-11. aprillini. Planeeri oma õppimised, seiklused, suhtlemine või koostöö nendele aegadele, kõik tuleb väga hästi välja.

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/592053[/embed]

Kommentaarid puuduvad