Villu Põldma horoskoop: mida toob aprill Lõvile?

Juuli lõpul sündinud Lõvi. 23. juuli – 2. august.
Neptuunil  on sulle endiselt väike, aga hea mõju, mis annab sulle võimaluse  puhata, end ravida ja ka uusi maavaldusi soetada. Suhteliselt hea meeleolu. Neptuun liigub aeglaselt ja  mõjub kaua.
Saturn on ikka sulle ka aprillis ülimalt soodsas seisus. Sinu  ametialase ja majandusliku seisundi kõrgpunkt kestab, raha peaks sul jõgedena voolama, aga siiski vastavalt sinu isiklikule saatusele. Saturn hakkas kahjuks tagurpidi liikuma ja võib aprillis sinu edukust ka veidi häirida. Valmis oma seisundi muutusteks või muuda oma asju ise, sest sul on praegu võimalus ise maailma muuta. Sa oled ju lõvi-sündinud kuningas. Sobiv aeg uuteks algusteks. Kahjuks liigub Jupiter tagurpidi ja sa pead need asjad pärast uuesti üle vaatama. Kui sind praegu ülendatakse ametis, siis võib ka see hiljem muutuda, võimalik et isegi paremaks. Algab peale sinu uus eluperiood.
Marss avaldab sulle väga halba mõju kuni 1. -14. aprillini. Sel ajal  esineb sul veel takistusi ja vastuseise teistega suhtlemises ja koostöös. Ära sa siis veel seiklusi ette võta võimalikud kurvad tagajärjed. Mõnele toob see seis veel  suurt armastust, aga ega see õnnelik küll ei ole.
 

Augusti algul sündinud Lõvi. 3. – 12 august.
Pluuto  avaldab sulle nõrka, aga  head mõju ja annab sulle normaalsed  ametialased ja rahalised lepingud samuti on sul abielusuhted enam-vähem korras ja vallalistel on õige aeg abielluda. Maksete maksmisega pole sul raskusi. Pluuto liigub aeglaselt ja selline olukord jääb pikemalt kestma.
Uraan annab sulle endiselt väga head aspekti. Sinu ambitsioone toetavad su sõbrad ja organisatsioonid, sul õnnestuvad juriidilised asjaajamised. Uraan hakkas juba kiiremini liikuma ja loota on, et tulevad ka kiiremad ja paremad muutused.
Jupiter on sinu Päikesega ikka veel ühenduses ja ole ikka veel valmis oma seisundi muutusteks  või muuda oma asju ise, sest sul on praegu võimalus ise maailma muuta. Sa oled ju lõvi-sündinud kuningas.  Sobiv aeg uuteks algusteks. Õnneks liigub aprillis Jupiter õiges suunas ja sa saad kõik asjad päris korda ajada. Su ametiseis võib paremaks muutuda. Algab peale sinu uus eluperiood.
Marss avaldab sulle väga halba mõju kuni 15.-28.. aprillini. Sel ajal  esineb sul takistusi ja vastuseise teistega suhtlemises ja koostöös. Ära sa siis seiklusi ette võta võimalikud kurvad tagajärjed. Mõnele toob see seis isegi  suurt armastust, aga ega see õnnelik küll ei ole.
 

Augusti keskpaigas sündinud Lõvi. 13. – 23. august.
Jupiter, Saturn, Uraan, Neptuun ja Pluuto sulle aprillis  mõju ei avalda.  Sinu põhilise elu valdkonnad, mis on seotud avaliku elu ja ühiskonnaga paistavad kõik paigal seisvat, sealhulgas ka sinu majanduslik elu.
Sulle avaldavad mõju ainult Päike, Kuu, Merkuur , Veenus ja Marss.  Sa tegeled ilmselt oma täiesti isiklike probleemidega ja suhtled rohkem lähedaste inimestega ning abikaasaga. Ka suhtled sa oma isikliku seltskonnaga.  Marss avaldab sulle väga halba mõju 28.-30 aprillini. Siis läheb sul  koos teistega raskeks asju ajada ja koostööd teha. Ka seiklused on ohtlikud ning isegi suur armastus võib osutuda millekski muuks ja ebameeldivaks. Ka Veenusel on halb mõju 1.-11. aprillini ja see takistab sind õppimisel ja suhtlemisel.

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/592765[/embed]

Kommentaarid puuduvad