Villu Põldma horoskoop: mida toob aprill Neitsile?

Augusti lõpul sündinud Neitsi. 24. august – 2. september.
Neptuun jääb ikka veel sinu jaoks vastasseisu ja näitab, et sul jätkub Neptuuni sellise seisu ajal kogu aja raskusi lõbustuste, puhkuse, ravimise ja maavalduste  ning vara valdamisega, sest nüüdsest alates sinu suhe  nendesse asjadesse pingestub, sa pead emotsionaalseid lahinguid lööma. Sa pead tõeliselt midagi muutma. Sinu õnneks  see peataolek nendes asjades jõuab sel aastal ühele poole. Sa kas omandad kinnisvara, müüd selle maha, või sinu kui omaniku seisund muutub. 
Saturn on sinule halvas seisus ning liigub aprillis tagurpidi ja loob lisaks veel  raskusi ametis, majanduses  ja äris. Proovi ikka veel äritegemisest hoiduda, või õpi selgeks uued kiskjalikud ärireeglid. Saturni halb aspekt ja tagurpidi liikumine vähendavad ka sissetulekuid. 
Marsil  on  sulle väga hea  mõju 1.-14. aprillini.  Pärast seda sinu suhted ja koostöö vähenevad. Mõnele toob see seis ka suurt armastust, kiirusta 14. aprill on viimane tärmin.

Septembri algul  sündinud Neitsi. 3. – 12. september.
Pluuto  mõju on sulle endiselt väga hea. Sul on võimalik väga soodsaid majanduslikke lepinguid sõlmida. Vallalistel on soodne aeg abiellumiseks, abieluinimeste suhted on head. Arvete maksmine on sul nalja-asi. Pluuto liigub aeglaselt ja selline seis sinu asjus kestab.
Uraan näitab ka aprillis head, aga nõrka mõju. Väikesed juriidilised küsimused nõrgemad suhted sõprade ja organisatsioonidega. Midagi halba selles osas ei ole ka politseilt oodata. 
Jupiter avaldab  ka aprillis  sulle nõrgalt head mõju, võid aprillis  mõningaid väiksemaid asju edukalt korda ajada. Jupiter hakkab edaspidi liikuma ja asjade ajamine hakkab erilisel viisil õnnestuma.
Marsil  on  sulle väga hea  mõju 15.-28. aprillini.  Pärast seda sinu suhted ja koostöö vähenevad. Mõnele toob see seis ka suurt armastust, kiirusta 28. aprill on viimane tärmin.
 

Septembri  keskpaigas sündinud Neitsi. 13. - 23. september
Jupiter, Saturn, Uraan, Neptuun ja Pluuto sulle aprillis  mõju ei avalda.  Sinu põhilise elu valdkonnad, mis on seotud avaliku elu ja ühiskonnaga paistavad kõik paigal seisvat, sealhulgas ka sinu majanduslik elu.
Sulle avaldavad mõju ainult Päike, Kuu, Merkuur , Veenus ja Marss.  Sa tegeled ilmselt oma täiesti isiklike probleemidega ja suhtled rohkem lähedaste inimestega ning abikaasaga. Ka suhtled sa oma isikliku seltskonnaga. Mars avaldab sulle väga head mõju alles aprilli viimastel päevadel. 28. aprillist algab sinu seikluste ja uute ettevõtmiste aeg.
Veenus avaldab ka sulle väga head mõju 1.-11. aprillini. Planeeri oma õppimised, seiklused, suhtlemine või koostöö nendele aegadele, kõik tuleb väga hästi välja.

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/592768[/embed]

Kommentaarid puuduvad