Mida toob astroloog Villu Põldma novembr horoskoop Amburile? 

Seitsmesed uudised

Novembri  lõpul sündinud ambur. 23. nov. – 2. detsember.

Marsi  halb mõju on ammu lõppenud ja 13. novembrist kuni kuu lõpuni on Mars sul heas seisus. Mars lisab sulle energiat ja sealt alates on  sul hea koostöö, võid laiendada oma suhteid, seigelda ja leida ka armastust.  

Saturn  on sul ikka veel sinu Päikese peal ja  sinu ameti-  ja teenistusepööre jätkub. Su ametikoht on kadunud ja sa pead kohe uue leidma. Kehvema saatusega inimestel see ei õnnestu ja nad võivad töötuks jääda, aga hea saatusega inimene võib kohe hea ja parema töökoha saada. Samuti on võimekatel inimestel kõige sobivam aeg oma ettevõtet alustada. Vaikne tõus kestab 5 aastat. Ülikiiret edu on väga vähestel loota.

Neptuun avaldab sulle jätkuvalt halba mõju, sest Neptuun liigub aeglaselt. Haigused võivad sind kimbutada ja arstid on pahad. Sind ei taheta kusagil normaalselt teenindada. Su emotsionaalne seisund pole kiita. Pead kannatlikult ootama. Stress ei taha mööduda.

Detsembri algul sündinud ambur. 3. – 12 detsember.

Jupiteri halb mõju jätkub ka novembris. Sinu ametikoht kõigub, sinu otsustused muudetakse ringi, ei ole sobiv aeg reisimiseks ja välismaale tööle minekuks.

Uraan avaldab sulle ikka veel  head mõju, aga Uraan on juba tagurpidi liikuma hakanud ja silmapiiril olevad asjad ei edene. Vaheaegadega ilmuvad jälle sõbrad,  jätkub tegevus organisatsioonides, ajad oma juriidilisi asju. Muidugi on see protsess pikk, aga nii vaikselt ja vaheaegadega see liigub.

Pluto  avaldab sulle ikka nõrka aga  head mõju. Lepinguasjad on korras ja vallalistel on õige aeg abielluda. Arved saad korralikult makstud. Pluto mõju on pikaajaline. Selline seisund sinu asjades jätkub veel.

Detsembri  keskpaigas sündinud ambur. 13. – 29. detsember.

Mars on sul kuni 12. novembrini halvas seisus ja  takistab sind, toob ohtlikke seiklusi. Koostöö ja suhtlemine on takistatud.

Teised suured planeedid sulle novembris mõju ei avalda. Vaikne elu, ei tule mingeid muudatusi.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/670348[/embed]

Kommentaarid puuduvad