Mida toob astroloog Villu Põldma novembri horoskoop Lõvile?

Seitsmesed uudised

  • Juuli lõpul sündinud lõvi. 23. juuli – 2. august.

Marsi  hea mõju algab peale 13. novembrist ja kestab kuu lõpuni, head suhted ja seiklused uue seltskonnaga on veel võimalik, sul on oodata ka head koostööd. Võid ka õiget armastust leida.

Saturn jätkab oma väga head mõjutamist ja hoiab sind sinu ameti kõrgseisus ja ka oma rahalistes asjades oled sa praegu  väga edukas.

Neptuunil  on sulle endiselt väike, aga hea mõju, mis annab sulle võimaluse  puhata, end ravida ja ka uusi maavaldusi soetada. Suhteliselt hea meeleolu. Neptuun liigub aeglaselt ja  mõjub kaua.

  • Augusti algul sündinud lõvi. 3. – 12 august.

Jupiter avaldab sulle väikest, aga head mõju. Saad teha väikesi muudatusi oma elus, midagi suurt ära aga plaani võta.

Uraan liigub küll kiiresti tagurpidi aga sulle on see soodne aspekt. Tuleb väga aktiivset  suhtlemist, sõpradega, organisatsioonidega, lisanduvad edukad juriidilised probleemid jne.

Pluto  avaldab sulle nõrka, aga  head mõju ja annab sulle normaalsed  ametialased ja rahalised lepingud samuti on sul abielusuhted enam-vähem korras ja vallalistel on õige aeg abielluda. Maksete maksmisega pole sul raskusi. Pluto liigub aeglaselt ja selline olukord jääb pikemalt kestma.

  • Augusti keskpaigas sündinud lõvi. 13. – 23. august.

Marsi  nõrk aga hea mõju kestab 12. novembrini,  head suhted ja seiklused uue seltskonnaga on veel võimalik, sul on oodata ka head koostööd.

Teised suured planeedid sulle novembris mõju ei avalda. Vaikne elu, ei tule mingeid muudatusi.

                                                                                                                                                                       

[embed]http://www.tv3play.ee/play/670362[/embed]

Kommentaarid puuduvad