Mida toob astroloog Villu Põldma novembri horoskoop Sõnnile?

Seitsmesed uudised

  • Aprilli lõpul sündinud sõnn. 21. -30. aprill.

Marsi väike hea mõju algab sulle peale 13. novembrist. Su energia tase tõuseb ja sul on võimalus alustada mõningate uute asjadega ja kaasata ka teisi inimesi sind aitama. Võimalik ka uut armastust leida. Kasuta seda aega intensiivselt.

Saturn  avaldab  sulle ka novembris väikest ja head mõju, aga ära midagi erilist looda, see mõju on väike, aga pidev.

Neptuuni seis on sulle endiselt  soodne. Raskeid haigusi ja õnnetusi ei ole oodata. Neptuun annab sulle hea meeleolu. Hea mõju jätkub pikalt, sest Neptuun liigub aeglaselt.

  • Mai algul sündinud sõnn. 1.-10. mai.

Jupiter on sul novembri lõpuni väga heas asendid ja korraldab sinu asju suure jõuga. Lootust on ametis tõusta , reisile minna või hoopiski välismaale õppima või tööle asuda.

Uraan jätkab nõrka, aga head mõju ja toob esile sidemete väikese tugevnemise sõprade ja organisatsioonidega ning lisab siia veel juriidilised asjaajamised. Kahjuks seisab Uraan paigal ja asjad jäävad ikka veel eriti nõrgaks.

Pluto  mõju on sulle pikka aega väga hea. Sama olukord jätkub ka edaspidi. Sul on ka võimalik väga soodsaid majanduslikke lepinguid sõlmida. Vallalistel on soodne aeg abiellumiseks, abieluinimeste suhted on head. Arvete maksmisega pole probleeme.

  • Mai keskel sündinud sõnn.  11. – 21. mai.

Marsi avaldab sulle eriti head mõju kuni 12. novembrini. Sul istub niikaua koostöö. Võta midagi uut ette, või mine seiklema. Võimalik armastust leida.

Teised suured planeedid sulle novembris mõju ei avalda. Vaikne elu, ei tule mingeid muudatusi.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/670372[/embed]

Kommentaarid puuduvad