Mida toob novembrikuu Kaaludele?

  • Kaalud.
  • Septembri lõpul sündinud kaalud. 24.septembrist – 3. oktoobrini. 

Saturni, Uraani ja Pluto elumuutev mõju sinule ei tule ka novembris esile. Jupiter on oma käsud andnud ja vastavad elumuutused toimuvad pikkamööda edasi. Jupiter on ka selleks korraks  lahkunud sinu mõjutamise piirkonnast. Neptuun tuleb korraks tagasi ja mõjutab sinu emotsionaalset tausta.

Mars on jõudnud Veevalajasse ja avaldab sulle väga head mõju kuni 10-23. novembrini. Mars annab sulle väga head aspekti, annab sulle palju energiat ja sul on võimalik  suurte jõududega oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Neptuun avaldab sulle vähest head emotsionaalset mõju, mis on seotud teatud määral, puhkusega, kinnisvaraga või loomingulise tegevusega.

  • Oktoobri  algul sündinud kaalud.  4. – 13. oktoober.

Neptuuni ja Uraani elumuutev mõju sinule ei tule esine ka novembris

Mars on jõudnud Veevalajasse ja avaldab sulle väga head mõju  alates 23. novembrist. Mars annab sulle väga head aspekti, annab sulle palju energiat ja sul on võimalik  suurte jõududega oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Jupiteri  muutev mõju algas peale 26. oktoobrist ta lisas sulle pelju energiat ja muudab pikkamööda sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. Sul endal on raskusi endise seisundi säilitamisega, uut jõudu on palju et vältida suuremat stressi mine muutustega vabatahtlikult kaasa, sest vaim tahab sinu vaimsust muuta. Sul algab pikkamööda  peale täiesti uus vaimne eluperiood. Sobiv ülikooli astuda, sobiv reisida, sobib aeg välismaale tööle või ülikooli siirduda.

Saturn  jääb sulle väga soodsasse asendisse ja toob jätkuvalt esile sinu elu väikese  kõrgpunkti ametis ja ka rahalistes asjades. Saturn liigub juba õiges suunas ja sul on  õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul on sobiv aeg laenu võtta, aga ainult 5 aastaks. Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Pluto avaldab sulle jätkuvalt halba mõju, sul on ikkagi mõningaid raskusi oma ameti- ja rahaliste lepingutega ning rahaliste suhetega, vaatamata Saturni heale seisule. Raskusi abielus, erimeelsused raha paigutamise osas. Ei ole ka soovitav ise lepinguid muuta need  on sulle kahjulikumad ja ebameeldivamad. Raskusi arvete maksmisel. See aspekt on pikaajaline, sest Pluto liigub väga aeglaselt. Saturni hea seis leevendab Pluto ebameeldivusi tunduvalt.

  • Oktoobri  keskpaigas sündinud kaalud.  14. -  23. oktoober.

Mars on Kaljukitses  ja avaldab sulle väga halba mõju kuni 10. novembrini, jätkuvad sinu suhete raskused.  Sul esinevad  lahkhelid ja su kaaslased ei kuula sind enam või lahkuvad sinu seltskonnast. Ei ole soovitav koostöö ja ebasoovitavad on ka seiklused.

Uraan jätkab sinu elu muutmist. Uraan on sulle vastasseisus.  Sul on alanud peale uus  periood, kus sõbrad ja organisatsioonid on sinust maailmavaateliselt ja füüsiliselt kaugenenud, on tekkinud tülid.  Sul on  tegemist uute  halbade sõpradega, organisatsioonidega ja mõnel ka politseiga. Esinevad avariid ja tehnilised vahendid ning tööriistad purunevad.  See alanud periood kestab pikalt, sest Uraan liigub aeglaselt.

Teised planeedid  Pluuto, Neptuun, Saturn, Jupiter sulle ka novembris erilist mõju ei avalda. Nendes valdkondades muutusi ei toimu.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/782334[/embed]

Kommentaarid puuduvad