Mida toob novembrikuu Kaladele?

  • Kalad.
  • Veebruari  lõpul sündinud kalad. 19. – 28. veebruar.

Saturni, Uraani ja Pluto elumuutev mõju sinule ei tule ka novembris esile. Jupiter on oma käsud andnud ja vastavad elumuutused toimuvad pikkamööda edasi. Jupiter on ka selleks korraks  lahkunud sinu mõjutamise piirkonnast. Neptuun tuleb korraks tagasi ja mõjutab sinu emotsionaalset tausta.

Mars on jõudnud Veevalajasse ja avaldab sulle nõrgalt  head mõju kuni 10-23. novembrini. Mars annab sulle head aspekti, annab sulle energiat ja sul on võimalik  oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Neptuun 0n sul Päikese peal ja annab  sulle väga suure võimaluse  alustada uut  emotsionaalset eluperioodi, mis on seotud teatud määral, puhkusega, kinnisvaraga või loomingulise tegevusega. Sul on meeltes emotsionaalne segadus, ei tea kas rõõmustada või kurvastada. 

  • Märtsi algul sündinud kalad. 1. – 10. Märts.

Neptuuni ja Uraani elumuutev mõju sinule ei tule esine ka novembris

Mars on jõudnud Veevalajasse ja avaldab sulle nõrgalt  head mõju alates 23. novembrist. Mars annab sulle head aspekti, annab sulle energiat ja sul on võimalik  oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Jupiteri väike hea muutev mõju algas peale 26. oktoobrist ja muudab veidi sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. Siiski need muutused on väikesed, aga sinule soodsad. On soodne aeg veidi reisida või veidi välismaal tööd teha.

Saturn  jääb sulle eriti ebasoodsasse  asendisse ja toob jätkuvalt esile sinu elu raskused ametis ja ka rahalistes asjades. Saturn liigub küll juba õiges suunas ja sul on  lootust, et selline seis möödub ruttu.  Sul ei ole sobiv aeg laenu võtta. Raha puudud kummitab sind.

Pluto  mõju on sulle endiselt hea. Sul on võimalik väga soodsaid majanduslikke lepinguid sõlmida. Vallalistel on soodne aeg abiellumiseks, abieluinimeste suhted on head. Arvete maksmine on sul nalja-asi. Pluto liigub aeglaselt ja selline seis sinu asjus kestab.

  • Märtsi keskpaigas sündinud kalad. 11. – 20. märts.

Mars Kaljukitses avaldab sulle nõrka head mõju kuni 10. novembrini. Mars annab sulle head aspekti, annab sulle palju energiat ja sul on võimalik  teiste abil oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Uraan jätkab sinu elu muutmist paremuse suunas. Sul jätkub vaikne hea periood, kus sul on tegemist sõprade, organisatsioonide ja juriidiliste probleemidega. Võimalik et ilmuvad ka mõned uued sõbrad, soodne aeg liituda organisatsioonidega. 

Teised planeedid  Pluuto, Neptuun, Saturn, Jupiter sulle ka novembris erilist mõju ei avalda. Nendes valdkondades muutusi ei toimu.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/782340[/embed]

Kommentaarid puuduvad