Mida toob novembrikuu Skorpionile?

  • Skorpion.
  • Oktoobri lõpul sündinud skorpion. 24. okt. – 2. november.

Saturni, Uraani ja Pluto elumuutev mõju sinule ei tule ka novembris esile. Jupiter on oma käsud andnud ja vastavad elumuutused toimuvad pikkamööda edasi. Jupiter on ka selleks korraks  lahkunud sinu mõjutamise piirkonnast. Neptuun tuleb korraks tagasi ja mõjutab sinu emotsionaalset tausta.

Mars on liikunud Veevalajasse  ja avaldab sulle väga halba mõju 10.-23. novembrini, jätkuvad sinu suhete raskused.  Sul esinevad  lahkhelid ja su kaaslased ei kuula sind enam või lahkuvad sinu seltskonnast. Ei ole soovitav koostöö ja ebasoovitavad on ka seiklused.

Neptuun avaldab sulle väga head emotsionaalset mõju, mis on seotud teatud määral, puhkusega, kinnisvaraga või loomingulise tegevusega. Sul on rõõmus taustameeleolu.

  • Novembri algul sündinud skorpion. 3. - 12. november.

Neptuuni ja Uraani elumuutev mõju sinule ei tule esine ka novembris

Mars on liikunud Veevalajasse  ja avaldab sulle väga halba mõju alates 23. novembrist, jätkuvad sinu suhete raskused.  Sul esinevad  lahkhelid ja su kaaslased ei kuula sind enam või lahkuvad sinu seltskonnast. Ei ole soovitav koostöö ja ebasoovitavad on ka seiklused.

Jupiteri väike hea muutev mõju algas peale 26. Oktoobrist  ja muudab veidi sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. Siiski need muutused on väikesed, aga sinule soodsad. On soodne aeg veidi reisida või veidi välismaal tööd teha.

Saturn  jääb sulle soodsasse asendisse ja toob jätkuvalt esile sinu elu väikese  kõrgpunkti ametis ja ka rahalistes asjades. Saturn liigub juba õiges suunas ja sul on  õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul on sobiv aeg laenu võtta, aga ainult 5 aastaks. Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Pluto  mõju on sulle pikka aega hea. Sama olukord jätkub ka edaspidi. Sul on ka võimalik väga soodsaid majanduslikke lepinguid sõlmida. Vallalistel on soodne aeg abiellumiseks, abieluinimeste suhted on head. Arvete maksmisega pole probleeme. Soodne ka välismaal pikaajalisi rahalisi lepinguid sõlmida.

  • Novembri  keskel sündinud skorpion. 13- 22. november

Mars Kaljukitses avaldab sulle nõrka head mõju kuni 10. novembrini. Mars annab sulle head aspekti, annab sulle palju energiat ja sul on võimalik  teiste abil oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Uraan jätkab sinu elu vähest muutmist, sõprade, organisatsioonide ja juriidilised probleemid jätkuvad lahenemise suunas, ilmuvad ka mõned uued sõbrad, soodne aeg liituda organisatsioonidega. Sul jätkub sõpradega suhtlemise aeg ja võimalik ka teatud uus tegevusvaldkond organisatsioonides. Siiski jäävad sinu sõprussidemed sel ajal nõrgaks.

Teised planeedid  Pluuto, Neptuun, Saturn, Jupiter sulle ka novembris erilist mõju ei avalda. Nendes valdkondades muutusi ei toimu.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/782335[/embed]

Kommentaarid puuduvad