Mida toob novembrikuu Sõnnile?

  • Sõnn.
  • Aprilli lõpul sündinud sõnn. 21. -30. aprillini.

Saturni, Uraani ja Pluto elumuutev mõju sinule ei tule ka novembris esile. Jupiter on oma käsud andnud ja vastavad elumuutused toimuvad pikkamööda edasi. Jupiter on ka selleks korraks  lahkunud sinu mõjutamise piirkonnast. Neptuun tuleb korraks tagasi ja mõjutab sinu emotsionaalset tausta.

Mars on liikunud veevalajasse  ja avaldab sulle väga halba mõju 10.-23. novembrini, jätkuvad sinu suhete raskused.  Sul esinevad  lahkhelid ja su kaaslased ei kuula sind enam või lahkuvad sinu seltskonnast. Ei ole soovitav koostöö ja ebasoovitavad on ka seiklused.

Neptuun avaldab sulle vähest head emotsionaalset mõju, mis on seotud teatud määral, puhkusega, kinnisvaraga või loomingulise tegevusega.

  • Mai algul sündinud sõnn. 1.-10. mai.

Neptuuni ja Uraani elumuutev mõju sinule ei tule esine ka novembris

Mars lisab sinu Päikesele  palju energiat 23.-30. novembrini, aga see energia on lõhkuv ja toob suuri raskusi sinu suhetesse, seiklused on ohtlikud ja armuseiklused ei tõota head. 

Jupiteri väike hea muutev mõju algas peale 26. oktoobrist ja muudab veidi sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. 

Saturn  jääb sulle soodsasse asendisse ja toob jätkuvalt esile sinu elu veidi parema aja ametis ja ka rahalistes asjades. Saturn liigub juba õiges suunas ja sul on  õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul ei ole sobiv aeg laenu võtta. Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Plutol on pikka aega  erakordne osa sinu elus ka edaspidi. Pluto on sinule tugevas heas aspektis ja  toob kindlaid häid muudatusi majanduslikesse lepingutesse  ja annab võimalused abiellumiseks, samas võivad saavutada juba abiellunud inimesed abielu kõrgema  taseme. Ka lahutus ja uus elu uue abikaasaga võivad edukalt aset leida. Maksude maksmine on lihtne. Pluto liigub ju väga aeglaselt ja selline olukord jätkub pikalt.

  • Mai keskel sündinud sõnn.  11. – 21. mai.

Mars Kaljukitses avaldab sulle väga head mõju kuni 10. novembrini. Mars annab sulle tugevat  head aspekti, annab sulle palju energiat ja sul on võimalik  suurte jõududega oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Uraan jätkab sinu elu vähest muutmist, sõprade, organisatsioonide ja juriidilised probleemid jätkuvad lahenemise suunas, ilmuvad ka mõned uued sõbrad, soodne aeg liituda organisatsioonidega. Sul jätkub sõpradega suhtlemise aeg ja võimalik ka teatud uus tegevusvaldkond organisatsioonides. Siiski jäävad sinu sõprussidemed sel ajal nõrgaks.

Teised planeedid  Pluuto, Neptuun, Saturn, Jupiter sulle ka novembris erilist mõju ei avalda. Nendes valdkondades muutusi ei toimu.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/782324[/embed]

Kommentaarid puuduvad