Mida toob novembrikuu Vähile?

  • Vähk.
  • Juuni lõpul sündinud vähk. 22.juuni -1. Juuli

Saturni, Uraani ja Pluto elumuutev mõju sinule ei tule ka novembris esile. Jupiter on oma käsud andnud ja vastavad elumuutused toimuvad pikkamööda edasi. Jupiter on ka selleks korraks  lahkunud sinu mõjutamise piirkonnast. Neptuun tuleb korraks tagasi ja mõjutab sinu emotsionaalset tausta.

Mars on jõudnud Veevalajasse ja avaldab sulle nõrgalt  head mõju kuni 10-23. novembrini. Mars annab sulle head aspekti, annab sulle energiat ja sul on võimalik  oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Neptuun avaldab sulle väga head emotsionaalset mõju, mis on seotud teatud määral, puhkusega, kinnisvaraga või loomingulise tegevusega. Sul on rõõmus taustameeleolu.

  • Juuli alul sündinud vähk. 2.juuli– 12. Juuli

Neptuuni ja Uraani elumuutev mõju sinule ei tule esine ka novembris

Mars lisab sinu Päikesele  veidi  energiat 23.- 30. novembrini kasuta neid päevi ning kõik sinu koostöö,  aktiivne suhtlemine ja igasugused seiklemised  lähevad vastavalt sinu soovile korda, isegi armuseiklused.

Jupiter annab sulle tugevat halba aspekti alates 26. Oktoobrist ja sul on  palju jõudu tegutseda avalikus elus kui ka kodus.  Aga see jõud on lõhkuv.  Sul on ebasoodne aeg reisida või välismaal tööd teha. Ebasoodne aeg ülikooli astuda. Sinu otsustused blokeeritakse. Sind võidakse madalamale ametile üle viia. Aga see mõjub närvidele halvasti.

Saturn  jääb sulle nõrgalt soodsasse asendisse ja toob jätkuvalt esile sinu elu veidi parema aja ametis ja ka rahalistes asjades. Saturn liigub juba õiges suunas ja sul on  õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul ei ole sobiv aeg laenu võtta . Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Plutol on pikka aega  erakordne osa sinu elus ka edaspidi. Pluto on sinule vastasseisus ja toob kindlaid muudatusi majanduslikesse lepingutesse  ja annab võimalused abiellumiseks, samas võivad saavutada juba abiellunud inimesed uue abielu taseme. Ka lahutus ja uus elu uue abikaasaga võivad edukalt aset leida. Maksude maksmine on aga pinge all. Pluto liigub ju väga aeglaselt ja selline olukord jätkub pikalt.

  • Juuli keskel sündinud vähk. 13.juunli – 22.juuni.  

Mars  annab sulle vastasseisu kuni 10. novembrini. Marsi vastasseis nõrgestab sind ja sa ei suuda enam end valitseda suhetes teiste inimestega. Mars toob sul koostöös ja suhetes tülisid ja teeb ohtlikuks sinu seiklused. Samas need tülisuhted esitavad sulle ka tarkuse õppetunni. Püüa sellest õppetunnist õppust võtta. 

Uraan  jätkab oma väga halva mõjuga ja toob esile  lahkehelid sõprade ja organisatsioonidega ning lisab siia veel raskused juriidilistes asjades. Juunis liigub Uraan veel kiiremini ja  halb mõju läheb kiiremini lähitulevikus mööda. Ole ettevaatlik liikluses, politsei jälgib just sind.

Teised planeedid  Pluuto, Neptuun, Saturn, Jupiter sulle ka novembris erilist mõju ei avalda. Nendes valdkondades muutusi ei toimu.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/782328[/embed]

Kommentaarid puuduvad