Homme
23. sept
18...23
5...14
Ülehomme
24. sept
17...22
9...15

Huumorivideod

Pööraselt naljakas „Suure tähe väike täht“ saates täna näitleja Harry Kõrvits koos lapselapsega!

14:10 09. aprill 2017
Autor: TV3

„Suure tähe väike täht“ on heategevuslik telemäng, kus kolm tuntud inimest võistlevad koos oma lastega. Läbi väikeste tähtede avatakse suured tähed viisil nagu seda pole kunagi varem tehtud. Pööraselt naljakas saates võistlevad sel korral Svjata Vatra laulja RuslanTrochynskyi tütre Kirkega, legendaarne stilist Jana Hallas poja Jakobiga ning armastatud näitleja Harry Kõrvits koos lapselapse Gustaviga. Saatejuhid on võrratud Ott Sepp ja Märt Avandi.

Lõbus heategevuslik telemäng "Suure tähe väike täht" TV3-s juba täna kell 19.30 algusega. 

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!