Täna
18. nov
3...7
1...6
Homme
19. nov
0...4
-1...3

Ilm

Pakane kogub taas hoogu: uue nädala algus toob kohati 14 miinuskraadi

Foto: Andres Putting/Delfi
14:11 19. jaanuar 2018
Autor: BNS

Ilmateenistuse prognoosi järgi kogub pakane taas hoogu ja uue nädala esimestel päevadel on kohati oodata kuni 14 miinuskraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab kerget lund, sadu on peamiselt põhjarannikul. Puhub põhjakaare tuul 2-7, rannikul puhanguti 10 m/s. Külma tuleb 4-9, kohati 12 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Vähest lund sajab peamiselt põhjarannikul. Puhub põhjakaare tuul 2-7, rannikul puhanguti 10 m/s. Külma on 2-7 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab kerget lund. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Külma on 5-11, kohati 14 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab kerget lund. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Külma on 2-7 kraadi, saarte rannikul näitab termomeeter kohati 0 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab kerget lund. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Külma on 5-11, kohati 14 kraadi, saarte rannikul on külma kuni 2 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab kerget lund. Õhtul läheb pilvisemaks ning saartele jõuab lumesajuala. Lõuna- ja edelatuul tugevneb 5-12, rannikul puhanguti 14-18 m/s. Külma on 1-6 kraadi, saarte rannikul on kuni kraad sooja.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?