Uue nädala algus toob juba kuni 17 soojakraadi

Seitsmesed

Ilm on lähipäevil mõõdukalt soe ning uue nädala algus toob kuni 17 soojakraadi, prognoosib ilmateenistus, vahendab BNS.

Laupäeva öösel sajab Ida-Eestis mitmel pool lörtsi, hommikuks pilvisus kõikjal hõreneb ja sadu lakkab. Puhub lääne- ja loodetuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-17 m/s, hommikuks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +2 kraadi. Päeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Tuul pöördub läände ja edelasse, puhudes 4-9, saartel puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 4-9 kraadi.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 5-10, saartel puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Võib sadada hoovihma. Puhub edela- ja lõunatuul 5-10, saartel puhanguti kuni 14 m/s, pärastlõunal veidi nõrgeneb. Sooja on 8-14, rannikul kohati 5 kraadi.

Järgmise nädala esmaspäeva öösel on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 3-9 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb. Hommikul hakkab Põhja-Eestist alates vihma sadama ning sadu laieneb edasi kagu suunas. Puhub läänekaare tuul 5-10, õhtul saartel puhanguti 14 m/s. Sooja on 7-12, Kagu-Eestis kuni 17 kraadi, pärastlõunal hakkab Loode-Eestist alates langema.

Kommentaarid puuduvad