Kevadsoojus on Eesti poole teel: reedel tuleb kuni 15 kraadi sooja!

Seitsmesed

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm lähipäevadel järjest soojemaks ning reedel võib kohati tulla juba 15 kraadi sooja, vahendab BNS.

Kolmapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 3-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Külma on 1-6 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Õhtul sajab kohati lund ja lörtsi. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 1-5 kraadi. 

Neljapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati võib lund või lörtsi sadada. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +1 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub lääne- ja edelatuul 5-10, rannikul pärastlõunal puhanguti 14 m/s. Sooja on 5-10 kraadi. 

Reede öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänetuul 4-10, öö hakul rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja edelatuul 4-10, pärastlõunal rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 7-13, Ida-Eestis kohati kuni 15 kraadi. 

Kommentaarid puuduvad