Nädala keskpaik näitab taas rohkem päikest

Seitsmesed

Eeloleva nädala keskpaigas on jälle oodata selgemat ja päiksepaistelisemat ilma, vahendab Riigi Ilmateenistus.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, pärast keskööd sajuvõimalus väheneb. Puhub lõunakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 7-12 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Ennelõunal sajab kohati hoovihma, õhtupoolikul levib vihmasadu edelast kirdesse, võib olla äikest. Puhub lõunakaaretuul 3-9 m/s, pärastlõunal pöördub tuul idakaarde. Sooja on 17-22, rannikul kohati 13 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab vihma, hommikuks jäävad sajuhood harvemaks. Tuul pöördub idakaarest läände ja edelasse 3-9, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 9-15 kraadi. Kolmapäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 15-20, rannikul kohati 13 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 4-9 m/s. Õhutemperatuur on 4-10 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub valdavalt edelatuul 3-8 m/s. Sooja on 13-18 kraadi.

Kommentaarid puuduvad