Homme
16. juul
19...23
7...15
Ülehomme
17. juul
20...25
9...15

Eesti

Üle-eestiline tormihoiatus! Oktoober saabub tugeva tuule ja vihmaga

Foto: Andres Putting/Delfi
14:42 30. september 2019
Autor: Seitsmesed

Oktoober saabub marutuulega ja riiklik ilmateenistus on tervele Eestile andnud tormihoiatuse. Läänest saabuvad puhangud raputavad kõige enam saari ja mandri lääneserva jäävaid maakondi, kuhu on teisipäevaks antud ka teise astme tormihoiatus.

1. oktoobri saabudes hakkab alates keskööst Lääne-Eesti saartest edela- ja läänetuul tugevnema, vastu hommikut ulatuvad sisemaal puhangud 15, saartel ja rannikul 23 m/s. Hommikul jätkub tuule tugevnemine, päeval on sisemaal puhanguid 15-18, saartel ja rannikul tõuseb 14-17, puhanguti kuni 25 m/s.

Ilm on vahelduva pilvisusega ja mitmetes kohtades sajab hoovihma, Põhja-Eestis võib tulla ka lörtsi, sajuhooge on vähem Lõuna-Eestis. 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!