Homme
20. okt
9...14
4...11
Ülehomme
21. okt
8...12
6...11

Eesti

Läheb kargeks! Algav nädal toob lumesaju ja kuni viis kraadi külma 

Foto: Raivo Tasso/Delfi
17:10 06. oktoober 2019
Autor: Seitsmesed

Juba eile sadas mitmel pool Eestis lisaks vihmale ka lörtsi ja lund, uue nädala alguses aga lähevad ilmaolud veelgi kargemaks, vahendab Delfi.

Ööl vastu homset on pilves selgimistega ilm. Kohati on sajuhooge nii vihma, lörtsi kui lumena. Paiguti tekib udu. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5, rannikul kuni 4 kraadi. Teedel on paiguti libeduseoht.

Homme päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Kohati on sajuhooge nii vihma, lörtsi kui lumena. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 3 kuni 8 kraadi. Sarnased on ilmaolud ka teisipäeval.

Pisut soojemaks läheb kolmapäeval. Öösel enam temperatuur alla nulli ei lange, vihma kõrval on sisemaal oodata ka lörtsi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-10 m/s. Õhutemperatuur on 5 kuni 10 kraadi.

Ööl vastu neljapäeva on temperatuur 1 kuni 7 kraadi. Päeval sajab kohati vihma. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on 7 kuni 11 kraadi.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?