Lähipäevade ilm tuleb vesine ja heitlik

uudised.ee

Eelolev nädal paneb südasuvised ilmad mõneks ajaks pausile ning toob jahedamaid õhutemperatuure, tugevaid vihmasadusid ja äikest, vahendab BNS.

Ilmateenistuse teatel ööl vastu teisipäeva pilvisus tiheneb. Sajab hoovihma ja on äikest, on intensiivse saju ja tugevate tuulepuhangute oht ning võib tulla rahet. Tuul pöördub kagust läänekaarde 3-9 m/s. Sooja on 11-17, Ida-Eestis kuni 20 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma ja on äikest. Vihmahood on mitmel pool intensiivsed, äikese ajal võib olla tugevaid tuulepuhanguid ning võimalik on rahe. Lääne poolt alates tihedam pilvemass eemaldub ja sajuhooge jääb harvemaks. Puhub läänekaaretuul 5-10, pärastlõunal saartel edelatuul puhanguti 15 m/s. Sooja on 17-23 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma ja kohati on äikest. Puhub edela- ja läänetuul 5-12, puhanguti 15, saartel ja Liivi lahe ääres kuni 18 m/s. Sooja on 10-16 kraadi. Kolmapäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma ja kohati on äikest. Puhub edela- ja läänetuul 5-12, puhanguti 15, saartel ja Liivi lahe ääres kuni 18 m/s. Sooja on 16-21 kraadi.

Neljapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub edelatuul 5-11,puhanguti 15 m/s. Sooja on 9-15, rannikul kuni 17 kraadi. Neljapäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub edelatuul. 5-11, puhanguti 15 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb. Sooja on 17-23 kraadi.

Kommentaarid puuduvad