TV3 uus ilmateadustaja Britta Luts alustab täna!

uudised.ee

Tänasest vahendab „Seitsmestes uudistes“ ilmauudiseid Britta Luts, kes osales TV3 ilmateadustajate konkursil ning sai ka rahva lemmikuks. 

 Just täna õhtul on Britta Luts esmakordselt TV3 „Seitsmeste uudiste“ eetris, et vaatajatele lähipäevade ilmaoludest rääkida. „Olen oma esimese ilmateate edastamiseks valmis, kuid loomulikult on väike närv sees,“ tunnistab ta.

27-aastane Britta on pärit Rõngust. Ta on lõpetanud EMTA muusikateraapia eriala ning õpib Tallinna Ülikoolis psühholoogiat. Varasem pikk töökogemus on Brittal ka müügis ja turisminduses.

Britta hobideks on reisimine ja fotograafia, ta teeb trenni, mängib klaverit, matkab ja hindab lähedastega veedetud aega.

Lähiajal asuvad lisaks Britta Lutsule „Seitsmeste uudiste“ ilmateadustaja ametisse ka  Karmen Karus ning Ilja Toome.

TV3 uute ilmateadustajate leidmiseks kuulutati augustikuus välja konkurss, kuhu oli vaja saata 30-sekundiline video teemal “Miks just mina pean saama ilmateadustajaks?”. Videoklipi põhjal pääses ligi poolesaja kandidaadi seast stuudiovooru üksteist inimest, kelle seast sai rahvas veebihääletusel oma lemmiku valida. Rahva soosikuks hääletati Britta Luts ning lisaks temale valis teletegijate žürii välja veel kaks uut ilmateadustajat: Ilja Toome ja Karmen Karuse.

„Seitsmesed uudised“ on TV3s täna kell 19.30.

Kommentaarid puuduvad