Nädala lõpus tuleb kuni 13 kraadi sooja

uudised.ee

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb nädala lõpu poole kuni 13 kraadi sooja ja on oodata päikeselist ilma, vahendab BNS.

Neljapäeva öösel on Lääne-Eestis on vahelduva pilvisusega, ida ja lõuna pool pilves selgimistega ilm. Kohati võib veidi vihma sadada. Puhub edelatuul 5-11, enne südaööd rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm, pärastlõunal muutub taevas loode poolt alates selgemaks. Kohati sajab veidi vihma, suurem on saju võimalus õhtupoolikul Lõuna-Eestis. Puhub edela- ja läänetuul 4-9, puhanguti 12 m/s. Sooja on 3-8 kraadi. 

Reede öösel on Lääne-Eestis vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Ida- ja lõunapoolsetes maakondades on pilves selgimistega ilm ning kohati sajab veidi vihma. Puhub edelatuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vihma. Puhub edela- ja läänetuul 3-8, puhanguti 11 m/s. Sooja on 6-10, meretuulega rannikul kuni 2 kraadi. 

Laupäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 5-10, saartel ja läänerannikul tugevneb puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi. Päeval on saartel ja läänerannikul vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab vihma. Mandril on valdavalt vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 8-13, meretuulega rannikul kuni 5 kraadi.

Kommentaarid puuduvad