Rõõmusõnum! Uue nädala algus toob kuni 17 soojakraadi

uudised.ee

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb järgmise nädala alguses kuni 17 kraadi sooja. 

Laupäeva öösel on ilves selgimistega ilm. Sajab lörtsi ja vihma, pärast keskööd jääb sadu harvemaks. Puhub lõuna- ja edelatuul 7-12, puhanguti 17, saartel ja rannikul kuni 23 m/s, hommikul nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool on vihma- ja lörtsihooge. Õhtul pilved hõrenevad ja sadu lakkab. Puhub edelatuul 5-11, puhanguti kuni 17 m/s, õhtul nõrgeneb veidi. Sooja on 3-8 kraadi. 

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 3-9, öö hakul põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -4 kuni +1 kraadi. Päeval üilvisus tiheneb ning pärastlõunal hakkab alates Lõuna-Eestist vihma ja lörtsi sadama. Puhub lõunakaare tuul 2-8 m/s, õhtul pöördub itta ja tugevneb veidi. Sooja on 3-8, Lõuna-Eestis kuni 12 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Öö hakul sajab saartel ja Põhja-Eestis vihma ja lörtsi. Tuul pöördub idast lõunasse 3-9, puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 3-8 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Pärastlõunal saartelt alates pilvisus tiheneb ja hakkab vihma sadama. Puhub lõunatuul 3-9, puhanguti kuni 14 m/s, õhtul pöördub Lääne-Eestis läände ja nõrgeneb. Sooja on 12-17, saartel ja läänerannikul 6-11 kraadi.

Kommentaarid puuduvad