Homme
20. juun
23...33
13...18
Ülehomme
21. juun
24...34
15...21

Ilm

Lähipäevil on oodata heitlikku kevadilma

Foto: Seitsmesed uudised
18:25 02. mai 2021
Autor: uudised.ee

Algaval nädalal läheneb Skandinaaviast uus madalrõhkkond, mis võtab Läänemere õhuruumi enda valdusse, tõstab kagu- ja idatuule tugevaks ning katab taeva pilvedega.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva pilves selgimisega ilm. Kesk- ja Ida-Eestis sajab vihma ja lörtsi, Lääne-Eestis on sajuvõimalus väike. Puhub loode- ja põhjatuul 4-10, Ida-Eestis kuni 12, puhanguti 15 m/s. Virumaa rannikul ulatuvad puhangud enne südaööd kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võib sadada hoovihma. Ennelõunal puhub mandril loode- ja põhjatuul 3-9, Ida-Eestis puhanguti kuni 14 m/s, saartel 1-6 m/s. Pärastlõunal puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Sooja on 5-11 kraadi.

Kolmapäeva öösel pilvisus tiheneb. Pärast südaööd jõuab saartele vihmasadu, sekka sajab ka lörtsi. Hommikuks jõuab sadu juba mandrile. Ida- ja kagutuul tugevneb 4-9 m/s, saartel ja rannikul 7-12, puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3, saartel kuni 5 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves, üksikute selgimistega ilm. Sajab vihma, Põhja-Eestis ka lörtsi. Põhja-Eestis puhub ida- ja kagutuul 5-11, puhanguti 15 m/s, Lõuna-Eestis lõunakaaretuul 4-10 m/s. Sooja on Põhja-Eestis 3-5, Lõuna-Eestis 6-11 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Öö hakul sajab Põhja-Eestis vihma, vastu hommikut jõuab Lõuna-Eestisse juba uus vihmsadu. Puhub lõunakaaretuul 3-9, saartel puhanguti 13 m/s. Sooja on 1-5 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves ja sajab vihma, õhtul Virumaal ka lörtsi. Puhub idakaaretuul 3-9, pärastlõunal Virumaal kirdetuul kuni 12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Sooja on 4-9 kraadi.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!