Täna
25. sept
10...15
5...11
Homme
26. sept
10...15
3...11

Eesti

Lähipäevad pakuvad nii äikest, rahet kui ka 32-kraadist leitsakut

Foto: 123rf
15:02 06. juuli 2021
Autor: uudised.ee

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevadel oodata nii äikest, rahet kui ka 32-kraadist kuumust. 

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Enne südaööd sajab kohati hoovihma, on äikeseoht, vastu hommikut jõuavad Lääne-Eesti saartele uued sajuhood. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 2-8 m/s, äikese korral on tuul puhanguline. Sooja on 17-22 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest, paiguti on sadu tugev. Võimalik on rahe. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 2-8, saartel pärastlõunal põhjakaare tuul puhanguti 11 m/s, äikese ajal on tuuleiilid tugevamad. Sooja on 25-30, kohati rannikul ja sajupilvede all 20 kraadi ringis.

Reede öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikeseoht. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 2-8 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja on 17-22 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest. Sadu on kohati tugev, võimalik on rahe. Tuul pöördub lõunakaarde 2-8, puhanguti 11 m/s, äikese ajal on tuuleiilid tugevamad. Sooja on 25-31 kraadi, sajupilvede all ja rannikul 20 kraadi ringis.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja on 17-22 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest. Sadu võib olla tugev. Õhtu poole sadu harveneb. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja on 26-32 kraadi, sajupilvede all ja rannikul 20 kraadi ringis.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!