Täna
24. okt
9...12
5...11
Homme
25. okt
10...15
5...11

Eesti

Eesti idufirma tahab inimesi viie euro eest lennutada Maldiividele, Kuubale ja tulevikus ka kosmosesse

14:35 28. märts 2018
Sisuturunduslugu
Autor: Seitsmesed

Sel hooajal Ajujahil osalenud tartlaste idufirma Flitrip alustas märtsis osavusmängudega, mille võitjad sõidutatakse koostöös reisibüroodega elamusreisidele maailma eksootilistesse piirkondadesse. 12. märtsil alanud esimese mängu osalustasu on kolm kuni viis eurot ning võitjale on valikus kuus sihtkohta, muuhulgas näiteks Kuuba ja Maldiivid.

Flitripi asutaja Rasmus Sõõru sõnul on lõppeesmärk viia esimene eestlane kosmosesse just soodsa osavusmängu lahenduse abil: “Firma loomise idee tuli loomulikult suurest reisimise armastusest ja samas teadmisest, et paljudel jäävad maailma eksootilisemad sihtkohad rahapuuduse tõttu nägemata. Mida kaugemale fantaasial lennata lasime, seda selgemaks sai eesmärk number üks – viia eestlane mõistliku raha eest Flitripiga kosmosesse!”

Eksootilise elamusreisi võitjad selguvad lihtsas veebipõhises osavusmängus Flitripi kodulehel www.flitrip.ee. Esimene mäng kestab 12. märtsist 12. aprillini 2018 ning esimene võitja saab lunastada reisi lähema poole aasta jooksul. Flitripi reiside korraldamisel on abiks mainekas reisibüroo Reisiekspert.

Reisieksperti juhatuse esimehele Sven Lõokesele Flitripi nägemus meeldib: “Tegemist on kindlasti väga ambitsioonika ja uuendusmeelse idufirmaga ning meie jaoks väga põneva koostööpartneriga,” ning lisas, et Reisiekspertil on hea meel just eksootiliste reiside ja erilahenduste pakkujana projektis kaasa lüüa.

Rohkem infot Flitripi sihtkohtade ja mängureeglite kohta saab ettevõtte kodulehelt www.flitrip.ee.

Flitrip on eesti iduettevõte, mis korraldab veebimänge auhindadega eksootilistesse reisisihtkohtadesse üle maailma. Flitripi asutajateks on reisihuvilised erinevatelt elualadelt, kelle ühine missioon on viia esimene eestlane kosmosesse taskukohase piletiraha eest. Flitripi algidee pääses 2017. aasta Ajujahi saate saja parima idee sekka.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?