Homme
23. juul
21...26
12...17
Ülehomme
24. juul
20...27
12...17

KOK Tallinn

Nagu välismaal! Väge täis Maikel Astur heitis Karl-Joonatan Kvellile kinda

15:40 12. oktoober 2017
Autor: Seitsmesed

Eesti noored võitlejad ei jää alla maailma tippudele võitluseelse show poolest. Viimsi Tigersi tulevikulootus Maikel Astur kutsus juba suvel välja Kevin Renno Võitlusspordi Akadeemia kasvandiku Karl-Joonatan Kvelli. Juba järgmisel laupäeval kohtuvad mehed King of Kingsi suurel areenil.

Skandaalne väljakutsumine leidis aset sotsiaalmeedia võrgustikus Facebook, kus Maikel Astur kutsus endaga võitlema Karl-Joonatan Kvelli. Algselt lootis noor Viimsi Tigersi võitleja oma vastase põrmustada suve lõpus toimuval Tallinn Fightil, kuid Karl-Joonatan Kvelli treener Kevin Renno tõstis panuseid. Kahe klubi suur kohtumine toimub sadade tuhandete pealtvaatajate ees King of Kingsil.

Vaata väljakutsuvat videot SIIT!

Julged väljaütlemised ei tähenda muidugi seda, et vastast võiks alahinnata. “Tema plussid: tugevate kätelöökidega, meeldib umbkaitses istuda - eks ole näha, mis saab 14 oktoobril,” rääkis Astur. Enda trumpideks peab Astur pikki jalgu ja käsi. Hetkel viibib noormees Hollandis, kus treenib maailma parimate võitlejatega. “Nüüd on aeg hakata paugutama. Lähen koos Andi Uustaluga Hollandisse Vos Gymi. Kümme päeva seal kõva trenni ja sealt tagasi tuleme uute meestena,” oli Astur kindel.

King of Kingsil osaleb Maikel Astur esimest korda ja on selleks vaimselt igati valmis. “Tuleb panna kõik oskused mängu ja näidata, milleks ma suuteline olen,” võttis Astur jutu kokku.

Kahe klubi omavahelist mõõduvõttu saab näha juba järgmisel laupäeval, 14. oktoobril Tondiraba jäähallis. Piletid on juba müügil ja saadaval Piletilevis ning veebilehel Ticket3. Kogu üritust kantakse üle 80 riigis tõlgituna 20 keelde.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu