OTSEÜLEKANNE: Koolitants 2017 finaal

Seitsmesed uudised

Laupäeval ja pühapäeval toimuvad Paide Kultuurikeskuses tantsufestival Koolitants 2017 finaalid. Uudised.ee teeb kõikidest finaaletendustest ja autasustamisest otseülekande.

Jaanuaris ja veebruaris toimunud üheksateistkümnel maakondlike tantsupäevade kontsertidel valis žürii koosseisus Ruslan Stepanov, Kaja Kreitzberg ja Eliisa Sirelpuu seitsmes žanris välja 113 tantsu, mis jõuavad 1. ja 2.aprillil lavale kolme kontserdi jooksul. Esimesel, 1. aprillil kell 15 algaval kontserdil tulevad ettekandmisele laste- ja vabatantsud. Teisel kolntserdil 2.aprillil kell 11 eesti-, vaba- ja estraaditantsud ning kolmandal kontserdil kell 19 show- ja tänavatantsud.

Lisaks valitakse Paides Koolitants 2017 rahva lemmik ning parim noor tantsija, kas selgitatakse välja  televaatajate poolt SMS hääletuse tulemusel. Rahva lemmiku valimiseks toimub otseülekanne uudised.ee portaalis ja TV6-s 1.aprillil kell 15 ja parima tantsija valimiseks 2.aprillil kell 14.

Kontserte juhivad Lotte ja Aleksandr „Sass“ Žemžurov. Tantse hindab žürii koosseisus Ruslan Stepanov, Kaie Kõrb, Nele-Liis Vaiksoo, Eliisa Sirelpuu, Kaja Kreitzberg, Keiu Virro ja Riitta Aittokallio.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/827796[/embed]

Kommentaarid puuduvad