Homme
20. juul
18...25
10...16
Ülehomme
21. juul
20...27
10...16

Koolitants

VAATA: Koolitantsu Kompanii etendus "Jaht"

13:30 29. september 2017
Autor: Seitsmesed

Kui traditsiooniliselt tuuritab kevadtalvel Eesti peal ringi suur Koolitantsu festival, siis sügiseti on traditsiooniks saamas Koolitantsu Kompanii tantsulavastused erinevates tantsužanrites. 

Koolitantsu Kompanii "Jaht" on koreograaf Andre Laine esimene lavastus meie üleriigilises noorte tantsukompaniis ning esitavad seda konkursi läbinud 17 noort tantsijat: Aksel Joonas Reedi, Andrea Randmaa (ETA Tantsukool), Annabel Matkur (ETA Tantsukool), Annika Kaljumäe (Iisaku Kunstide Kool), Annika Tilga (Meie Stuudio), Geili Vesinurm (Kadi võimlejad), Gerda Saks (Kadi võimlejad), Helen Vilo (KT Stuudio), Kevin Loorits (Meie Stuudio), Kirsi Rebane (Paide Gümnaasiumi Keerutajad), Kreete Pärtelpoeg (Tantsukool Cestants), Kristina Kristal (Kadi võimlejad), Laura Nagel (Meie Stuudio), Marko Reitalu (ETA Tantsukool, Modus, Soveldaja), Robert Birnbaum (Meie Stuudio), Teele Tammsaar (Tiina Tantsustuudio) ja Triin Soo (KT Stuudio).

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?