Täna
04. juul
14...22
10...16
Homme
05. juul
17...22
11...16

Koolitants

Müüki jõudsid festivali Koolitants 2019 tantsupäevade piletid

13:01 17. jaanuar 2019
Autor: Seitsmesed

Tänavu 25. aastapäeva tähistava Koolitantsu festivali pääsmed on nüüd müügil.

Veerand sajandit on lapsed ja noored, tantsuõpetajad ja lapsevanemad valmistunud Koolitantsu lavale minema autorite, esinejate, toetajate või kaasaelajatena. Maakondlikud tantsupäevad saavad alguse juba 19. jaanuarist. 

„Koolitants on veerandsada ja toimib moevooludest eraldi. Selle jooksul on festival aga endiselt väga värske, sest osalejad oma rõõmu ja värskete ideedega täidavad iga tantsupäeva, iga kontserdi,“ ütles festivali peakorraldaja Raido Bergstein.

Festivali Koolitants pakub kontserdielamusi 14 tantsupäeval Eesti erinevates paikades. Valgamaa tantsupäev toimub 16. märtsil Valga kultuuri- ja huvialakeskuses ning Võru- ja Põlvamaa tantsupäev Võru kultuurimajas Kannel 17. märtsil.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!