Koolitants jätkab aasta teises pooles

uudised.ee

Koolitants on koos teiste kultuurisündmustega alates märtsi keskpaigast olnud ennetaval haiguslehel. Meie kõigi heaolu nimel on vaja COVID-19 viirusest jagu saamiseks veel pingutada, et eriolukorrast tervetena välja tuleksime. 

Festivali meeskond soovib, et kõik Koolitantsul osalejad ja publik oleksid hoitud, valmis taas julgelt tantsima ning täiel rinnal festivali nautima. Seetõttu otsustas  Eesti Tantsuagentuur Koolitants 2020 veel toimumata piirkondlikud tantsupäevad ja lõppkontserdi edasi lükata aasta teise poolde. 

Piirkondlikud tantsupäevad Tallinna, Ida-ja Lääne-Virumaa, Jõgeva-, Järva-, Rapla- ja Viljandimaa maakondlikelt tantsupäevadelt edasipääsenutele toimuvad 17. - 18. oktoobril Paide Muusika- ja Teatrimajas. Lõppkontsert toimub 15. novembril Ugala teatris.

“On selge, et mai- ja juunikuus peame veel ettevaatlikud olema ning suurtel  üritustel osalemisega  ootama. Sügisel aga jätkame sealt, kus vastu kevadet pooleli jäime. Tantsutrupid, kelle piirkondlikud tantsupäevad pidamata jäid, väärivad oma lavaaega ja esinemismaagiast osasaamist. Lavastusmeeskonna poolt välja valitud tantsude esitajad ootavad samuti võimalust osaleda esmakordselt Viljandis toimuval suurejoonelisel lõppkontserdil,” selgitas festivali peakorraldaja Raido Bergstein.

Kõik piirkondlikele tantsupäevadele ostetud piletid kehtivad uutel kuupäevadel. Soovi korral ostab korraldaja piletid tagasi kuni 20. maini. 

Alates 24. aprillist etendub Koolitantsu Youtube´i “Tants on kunst”  virtuaalses teatrisaalis igal nädalal üks Koolitantsu Kompanii tantsulavastus. Kanaliga saab tutvuda siin:  https://www.youtube.com/playlist?list=PLfzK2FLVK_tWKYE7mGP76UM2v3r98nOhN 

Festival Koolitants on juba 26. korda toimuv laste ja noorte lavatantsufestival, mis sel aastal keskendub mõttele “Tants on kunst”. Koolitantsu tantsupäevasid ja lõppkontserti juhivad Inger ja Ott Nool. 

Kommentaarid puuduvad