FOTOD: Nelja auto ahelavariis sai kolm inimest vigastada

Foto: Facebook

Mustamäe teel toimunud nelja auto ahelavariis sai kolm inimest vigastada, nendest noorim 8-aastane tüdruk.

23. novembril kella 8.27 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Mustamäe tee 90a juures, kus esialgsetel andmetel sõitis 41-aastane naine sõiduautoga Toyota Corolla tagant otsa 45-aastase naise juhitud sõiduautole Honda Civic, mis omakorda paiskus tagant otsa ees peatunud sõiduautole Peugeot 508, mida juhtis 36-aastane mees. Saadud löögist paiskus sõiduauto Peugeot tagant otsa ees peatunud sõiduautole Opel Vectra, mida juhtinud 29-aastane mees ootas ristmikul keelava fooritule kustumist.

Foto: Facebook

Sündmuskohalt toimetati Toyota juht ja sõidukis viibinud 8-aastane tüdruk ning sõiduauto Honda juht Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

 
 
Toimetas Krimi24
 
 

Kommentaarid puuduvad