Politsei otsib kodust lahkunud 44-aastast Margust – LEITUD!

Foto: PPA

Võru politsei palub inimeste abi selgitamaks 44-aastase Marguse asukohta.

Politseile teadaolevalt lahkus mees ööl vastu 24. novembrit Võru maakonnas Osula külas oma kodust. Mees lahkus kodust hõbedase jalgrattaga. Eile õhtupoolikul oli mehel viimati kontakt oma õega, kes talle süüa ukse taha viis. Kodust lahkunud Margus on erakliku eluviisiga ning kodust käis ta väljas minimaalselt.

Politsei on kontrollinud mehe kodu ümbrust ning võimalikke liikumissuundi, vesteldud on naabrite ja sugulastega, kuid meest seni leida pole õnnestunud. Jätkuvalt otsivad meest patrullpolitseinikud, kellele on jagatud Marguse isikukirjeldus.

Margus on 180 cm pikk, keskmise kehaehituse ja lühikeste juustega. Seljas võis tal olla kollaka-sinisekirju tööjope ja jalas teksapüksid. Peas on tal kombeks kanda kapuutsi ning ta võib varjata oma nägu.

Vabatahtlikud otsijad OPEROG operatiivsest otsingugrupist koos Marguse lähedastega leidsid reede õhtupoolikul Marguse üles. Mehega on kõik korras.

 
 
Toimetas Krimi24
 
 

Kommentaarid puuduvad