Krimi24 FOTOD: Punase tulega teed ületanud 16-aastane ja bussipeatuses seisnud 15-aastane neiu said autolt löögi

Foto: Martin Ilustrumm

Punase keelava fooritulega teed ületanud 16-aastane ja bussipeatuses seisnud 15-aastane neiu said autolt löögi.

9. jaanuaril kella 14.19 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Sõpruse puiestee 169 juures, kus esialgsetel andmetel sõiduautot Opel Insignia juhtinud 30-aastane naine, sõitis otsa Siili bussipeatuse juures punase keelava fooritulega reguleeritud ülekäigurada ületanud jalakäijale, 16-aastasele neiule. Autojuht, üritades kokkupõrget vältida, keeras järsult paremale, sõites kõnniteele Siili ühissõidukipeatuses, kus sõitis omakorda otsa ühissõidukit oodanud jalakäijale, 15-aastasele neiule.

16-aastane neiu toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse, teine tütarlaps vigastada ei saanud.


 
 
Toimetas Krimi24
 
 

Kommentaarid puuduvad