Rocca al Mare kaubanduskeskuse põleng levis katuseparklasse

Seitsmesed

Esmaspäeva hommikul puhkes põleng Rocca al Mare kaubanduskeskuse ventilatsioonisüsteemis, tuli on levinud ka katuseparklasse, vahendab BNS.

Päästeamet teatas, et Rocca al Mare kaubanduskeskuses on tuli levinud ka katuseparklasse, kustutustööd käivad, edastas päästeamet Twitteris. Päästeameti kinnitusel ei ole inimesed põlendus kannatada saanud. Tulekahju kustutavad Nõmme, Lilleküla, Kesklinna ning Lasnamäe päästekomandode päästjad, kohal ka politsei ning kiirabi.

Päästeameti teatel anti esmaspäeval kella 9.56 ajal teada, et , et Rocca al Mare kaubanduskeskuse ventilatsioonisüsteemis on põleng. Inimestel paluti keskusest lahkuda, põleng oli ühes ventilatsiooniseadmes.

"Peale häiresignaali käivitumist evakueerisime hoones olnud inimesed ning päästeamet on meile teadaolevalt tulekolde kontrolli alla saanud ning ohtu ühelegi inimesele pole," ütles kaubanduskestust haldava Cityconi kommunikatsiooni- ja turundusjuht Linda Eichler pressiteate vahendusel.

"Tegemist on esmaspäeva hommikuga ning keskuses viibis suhteliselt vähe, nii sadakond külastajat. Küll käivitus automaatselt aga keskuse enda kustutus- ehk sprinklerisüsteem, seega peale kustutustööde lõppu, saame üle hinnata tekkinud varalised kahjud," märkis Eichler.

Vaata videot SIIT!

Kommentaarid puuduvad