Keila lähistel sai rongi ja veoki kokkupõrkes viga üheksa inimest

Seitsmesed

Harjumaal Kulna ülesõidul teisipäeva hommikul juhtunud reisirongi ja veoauto kokkupõrkes viga saanute arv on Põhja päästekeskuse andmetel kasvanud üheksani, vahendab BNS.

Õnnetus juhtus kella 8.30 ajal Keila lähedal Kulna raudteeülesõidul, kui põrkasid kokku Elroni reisirongi ja veoauto ning rongi kaks vagunit jooksid rööbastelt maha.

Õnnetuse tulemusena oli veok nii tugevalt deformeerunud, et päästjad lõikasid veokist juhi välja. Kokku on praegu teada üheksast kannatanust. Raskelt said viga nii vedurijuht, 50-aastane mees, ning veoautot juhtinud 49-aastane mees. Meedikud viisid haiglasse ka seitse rongis viibinud inimest. 

Tegemist oli reisirongiga, mis liikus Riisiperest Tallinnasse. Kohal on bussid reisijate äraveoks. Liiklus on sündmuskohal häiritud. Päästjate jaoks on aktiivne päästetöö lõppenud, sündmuse juhtimine läks üle politsei kätte.   

Maanteeameti kinnitusel ei saa Kulna-Vasalemma maantee raudteeülesõitu kasutada liiklemiseks orienteeruvalt kolmapäeval kella 10.30-ni. Liiklejad suunatakse ümbersõidule marsruudil Keila-Haapsalu maantee - Ülesõidu tänav Keilas - Ringtee tänav Keilas - Linnamäe tee.

Kommentaarid puuduvad