Homme
17. dets
-5...0
-7...0
Ülehomme
18. dets
-5...1
-7...1

Krimi

Teed keetes süttinud eakas naine sai raskelt vigastada

Foto: Rauno Volmar/Delfi
10:11 28. veebruar 2018
Autor: BNS

Kohtla-Järvel juhtus kolmapäeva varahommikul ränk tuleõnnetus, kui teed keetma asunud eakal naisel süttis pearätik ning vanur sai raskelt vigastada.

Häirekeskus sai kell 4.14 teate, et Ahtme linnaosas Pargitaguse tänaval süttisid viiekorrulise kortermaja kolmanda korruse korteris inimesel seljas olnud riided. Sündmuskohal selgus, et korteris elavad 94-aastane naine koos tütrega. Öösel nad magasid erinevates tubades, kuid varahommikul ärkas tütar seetõttu, et tööle rakendus suitsuandur.

Kui tütar kööki kiirustas, avastas ta, et eaka ema seljas põlesid riided. Selgus, et ema hakkas gaasipliidil teed keetma ja pliidi kohale kummardudes süttis pearätik ja riided. Tütar aitas ema kustutada ja sai ise ka põletushaavu. Ema viidi raskes seisundis haiglasse, tütrele meedikud osutasid esmaabi kohapeal, märkis Ida päästekeskuse pressiesindaja.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?