Homme
14. dets
-7...-1
-7...-1
Ülehomme
15. dets
-7...-1
-7...-1

Krimi

Lähedasi ei lubata haiglasse Signe Lahteini külastama

Foto: Pressimaterjalid, Kanal2
10:43 28. märts 2018
Autor: Seitsmesed

Möödunud nädalal raskesse autoavariisse sattunud "Kodutunde" saatejuht Signe Lahtein viibib hetkel Tartu Ülikooli kliinikumi intensiivravis, kuna gripihooaja tõttu on haigla karantiinis, siis ei pääse isegi lähedased naist vaatama.

"Külastuspiirang on külastuspiirang, ka lähedastele," sõnas Tartu Ülikooli kliinikumi avalike suhete direktor Kristi Tael Tael portaalile Elu24 ja kinnitas, et tõepoolest ei pääse keegi praegu Lahteina külastama.

Loe täispikka artiklit Elu24'st


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?