Homme
14. dets
-7...-1
-7...-1
Ülehomme
15. dets
-7...-1
-7...-1

Krimi

Politsei: Reo traagilisest avariist teataja võttis joobes juhilt võtme

Foto: Eero Vabamägi/Delfi
12:49 01. aprill 2018
Autor: BNS

Saaremaal Reo külas laupäeva õhtul juhtunud traagilisest liiklusõnnetusest teataja võttis joobes juhilt autovõtme, et sõidu jätkamist takistada, edastas Lääne prefektuur.

Häirekeskus sai laupäeval kella 20.47 ajal teate, et Saaremaal Reo külas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare 132. kilomeetril suunaga Kuressaare poole seisab keset teed Ford Mondeo ja selles üksinda viibival juhil on joobetunnused. Teataja võttis autovõtmed enda kätte ja jäi politseid ootama.

Politsei tuvastas kohapeal, et 46-aastane Fordi juhtinud mees on alkoholijoobes. Autost ligi 360 meetrit suunaga Kuivastu poole leiti kraavist lamamas 28-aastane naine, kes toimetati raskes seisus Kuressaare haiglasse, kus ta hiljem suri.  

Kuressaare politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Juhandi ütles, et politseijaoskonda toimetatud ja kahtlustatavana kinnipeetud mehe sõnul oli noor naine temaga koos autos viibinud.

„Mehe sõnade kohaselt istus tema kõrval autos naisterahvas, kuid ta ei osanud selgitada, millal ja mis põhjusel naine autost lahkuda võis. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud peab välja selgitama alustatud kriminaalmenetlus,“ rääkis Juhandi. „Minu siiras kaastunne hukkunud naisterahva lähedastele.“

„Mees oli istunud rooli alkoholijoobes ja see lõppes kahjuks väga traagiliselt. Jätkuvalt tuleb tõdeda, et tihti ei anta endale aru, millised võivad olla tagajärjed joobes peaga autorooli istumisel. Selge on ka see, et kunagi ei tohiks istuda autosse, kui on kahtlus, et selle juht võib olla joobes,“ lisas Juhandi.

Alustatud kriminaalmenetlus peab välja selgitama muuhulgas selle, kas tegu võis olla otsasõiduga.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?