Homme
12. dets
-2...2
-3...2
Ülehomme
13. dets
-4...1
-4...1

Krimi

Lääne-Virumaal hukkus kaubarongilt löögi saanud mees

11:12 14. aprill 2018
Autor: BNS

Lääne-Virumaal Rakke alevikus juhtus laupäeva öösel kella 2.25 paiku traagiline õnnetus, milles hukkus kaubarongilt löögi saanud 47-aastane mees.

Esialgsetel andmetel seisis mees, jalgratas käekõrval, raudteeülesõidul ning esialgu ei reageerinud Tallinna suunas sõitva kaubarongi vilele. Liikuma hakates sai mehe käe kõrval olev ratas löögi, mille tagajärjel mees kukkus ja suri saadud löögi tagajärjel sündmuskohal, teatas Ida prefektuur.

"Nii kergliiklejad kui ka autojuhid peavad liigeldes keskenduma ainult sellele ja tegema endast kõik, et mitte seada ohtu iseend ega teisi. Liikluses võib vaid üks hetk tähelepanematust endaga kaasa tuua traagilised tagajärjed," ütles Ida prefektuuri operatiivjuht Joel Alla ja avaldas ühtlasi kaastunnet hukkunu omastele.

Õnnetuse täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?